De Deep Comfort Body-lijn van Clinique

Lichaam door Redactie Ze.nl
Ben jij al bekend met de producten van Clinique? De producten van dit merk zijn van hoge kwaliteit en ontwikkeld door dermatologen. De Deep Comfort Body-lijn is een heerlijke verwennerij voor je lichaam!

We kunnen liegen en ontkennen, maar het is nu eenmaal zo: als je ouder wordt, wordt je huid en lichaam er vaak niet beter op. Daarom is het belangrijk dat wanneer je eenmaal uit je tienerjaren bent gegroeid, je te verzorgen met kwalitatief goede producten die passen bij jouw huid. Clinique biedt deze hoogwaardige kwaliteit. Daarbij zijn alle huidverzorgingsproducten en make-up op allergie getest en 100% parfumvrij. Clinique biedt producten voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en huidtypes. 

De heerlijke weldoeners in de Clinique lijn Deep Comfort Body zijn pure, verzorgende producten: zo zorgen ze ervoor dat de huid zachter aanvoelt, de huid gehydrateerd wordt en verwend. 
 
 
Deze herstellende handcrème verzorgt handen, nagels en nagelriemen en biedt een hydratatie die twaalf uur lang aanhoudt. De niet-vette formule verbetert de natuurlijke vochtbarrière zodat de huid zichzelf kan verdedigen tegen irritaties - veroorzaakt door schadelijke invloeden van buitenaf. Het natuurlijke vocht kan ook beter vastgehouden worden in de huid zodat deze er zachter en beter gehydrateerd uitziet en aanvoelt. 
 
Deze luchtige en toch verzorgende formule biedt direct comfort en langdurige vochtverzorging, zonder ?vet? aan te voelen. De melkachtige lotion wordt snel geabsorbeerd door de huid en laat een gezond stralende huid achter, die prettig aanvoelt. Perfect voor de normale tot droge huid. De lotion zit in een handige flacon met pompje.
 
Deze crèmemousse Body Wash reinigt zelfs de meest droge huid zonder de natuurlijke vochtbalans te verstoren. De weldadige formule vormt een rijk schuim en is geschikt voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige. Deze nieuwe Body Wash maakt de huid schoon en fris en is  makkelijk af te spoelen.
 
Een intensieve, volle en romige moisturizer voor het lichaam, die zelfs de droogste huid verlichting biedt en vocht toedient. 
 
Een formule die je nauwelijks voelt zitten, maar toch een zeer hoog niveau van vochtverzorging geeft. 
 

Sparkle Skin Body Exfoliating Cream
Deze prachtig glanzende exfoliërende crème bevat korrels die de huid van schilfers ontdoen en de vermoeide en vale huid opfrissen. De huid wordt onmiddellijk gezuiverd zonder dat er een irriterend of branderig gevoel optreedt. De crème zorgt voor een verfrissende sensatie, terwijl de opperhuid subtiel wordt geëxfolieerd. De cream verwijdert de dode cellen van de opperhuid, waardoor deze in blakende vorm komt en een stralende en gezonde glans verkrijgt. De huid wordt hierdoor heerlijk zacht en glad.

Enthousiast geworden van al dit fijne lichaamsspul? Clinique heeft sinds kort een webshop, waar alle producten (en dus ook de Deep Comfort Body-lijn) te vinden zijn. Neem snel een kijkje!