WIN: Chubby Stick van Clinique!

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

De Chubby Sticks van Clinique zijn echt om te watertanden. Deze stick is een heerlijk verzorgende balsem en is verkrijgbaar in frisse en fruitige kleuren. Het resultaat? Mooie verzorgde en vrolijke lippen die écht om in te bijten zijn!

De Chubby Sticks worden omschreven als hydraterende lippenbalsems handig verpakt in een stick. Ze zijn verkrijgbaar in zes mooie, maar natuurlijke kleuren rood en roze. Ze hebben de tropische namen ?Chunky Cherry?, ?Graped-up?, ?Mega Melon?, ?Super Strawberry?, ?Whole Lotta Honey? en ?Woppin? Watermelon? gekregen.


De sticks hebben het uiterlijk van grote kleurpotloden, maar ondanks dat ze daarop lijken hoef je ze niet te slijpen. Door aan de achterkant van het potlood te draaien, draait de stift vanzelf omhoog. Hoe handig is dat? Zo kun je binnen enkele seconden gewoon lekker smeren!

De Chubby Sticks van Clinique bevatten rijke botervarianten als sheaboter en oliën zoals mangopitolie en jojobaolie die de lippen beschermen en heerlijk zacht houden dankzij hun langdurig vochtinbrengende effect. Je hebt dankzij deze Chubby Sticks dus de hele dag lekkere zachte lippen die écht om in te bijten zijn!


Chubby-app

Ontdek nu hoeveel fun deze fruitige lip-verwen-sticks zijn, dankzij de gloednieuwe Chubby-applicatie op de Clinique Facebookpagina. ?Chubbify? één van jouw foto?s met de unieke Clinique Chubby-stickers en spread the Chubby-love!

Winnen
Lijkt de Chubby Stick jou wel wat? Wij mogen 3 x 3 sticks weggeven! Wat moet je doen? Ga naar de Clinique Facebookpagina en Chubbify jouw foto. Stuur deze foto vervolgens voor 25 juni naar redactie@ze.nl. Wij kiezen hieruit de drie leukste foto?s en wie weet  ben jij één van de lucky ladies die er met deze Chubbylicious prijs vandoor gaat!

May the best Chubby-Lady win!