WIN: Clinique Chubby Sticks Intense

Winacties door Madelon
Kan jij deze zomer wel een lekker fris kleurtje op je lippen gebruiken? Eén van de acht kleuren waarin de Chubby Sticks van Clinique nu uitgebracht zijn, bijvoorbeeld? Dan heb je geluk? Wij geven acht Chubby Sticks weg!


Chubby Sticks zijn lipsticks, maar dan net wat anders. Je kunt ze vergelijken met een lippenbalsem, maar dan met een mooi, subtiel kleurtje. En het gaat niet alleen om de kleur, want je lippen worden ook verzorgd: de Chubby Sticks hydrateren door de toegevoegde sheaboter, jojoba olie en mangopittenboter.

Chubby Sticks Intense
Maar nu zijn er de Chubby Sticks Intense. Deze sticks beloven ? zoals de naam al zegt ? je lippen intense kleur te geven. De Chubby Sticks Intense zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren:


01 Curviest Caramel, 02 Chunkiest Chili, 03 Mightiest Maraschino, 04 Heftiest Hibiscus


05 Plushest Punch, 06 Roomiest Rose, 07 Broadest Berry, 08 Grandest Grape

De Chubby Sticks Intense zien er uit als potloden, maar kunnen simpel omhoog gedraaid worden door aan de onderkant van het stickje te draaien. Je hoeft dus niet te slijpen! Daarnaast zijn ze lekker dik en chubby (jawel!) en geven ze, naast de nodige verzorging, ook lekker veel kleur af.

WIN!
Ze.nl mag alle kleurtjes van de Chubby Sticks Intense van Clinique weggeven! Uiteindelijk zullen we acht winnaressen hebben, die ieder één kleurtje zullen winnen. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. 


 
Verder laat je ons hieronder weten (in het speciale vak, dus NIET in de reacties) welke kleur jij het liefst zou willen winnen, en waarom. Dikke kans dat jij dan binnenkort jouw favo Chubby Stick op jouw deurmat vindt!

De actie loopt tot en met 29 mei 2013.