Ga eczeem te lijf met Dermalex (+WIN!)

Lichaam door Ze.nl
Jeuk, rode plekken en irritatie: eczeem is behoorlijk frustrerend. Laat staan als je je benen aan tout Nederland moet showen in de zomer. Dermalex Repair Eczeem heeft nu een crème om eczeem te verzachten. Wij testten het voor je uit.
 
Dermalex Repair Eczeem is namelijk speciaal ontwikkeld ter behandeling van eczeem. Dit superfijne middeltje gaat de strijd aan met jouw eczeem of het nu op je benen, je armen of waar dan ook zit.
 
Hoe werkt deze crème precies? Dermalex Repair Eczeem bevat het gepatenteerde bio-actieve 2QR-COMPLEX. Deze natuurlijk stof heeft de unieke eigenschap dat het de hechting van schadelijke bacteriën blokkeert. Dit ondersteunt het natuurlijke afweersysteem van de huid. Daarnaast wordt het herstellend vermogen van de huid bevorderd. De behandeling van de symptomen van eczeem wordt effectief ondersteund, waardoor klachten zoals jeuk, roodheid en huidirritatie afnemen.
 
ZeTest
Ik heb Dermalex Repair Eczeem voor jullie getest! In eerste instantie was ik erg benieuwd of dit middeltje zou helpen. Ik heb al vaker spulletjes gebruikt voor mijn benen, maar daar zaten altijd hele agressieve stofjes in, zoals hormonen. Daardoor verbleekte mijn huid heel erg en daar heb ik nu witte vlekjes aan over gehouden. Dat wil ik dus nooit meer. Dermalex bevat gelukkig geen hormonen en kan ik dus zo lang gebruiken als nodig is. Wat ik meteen merkte aan de crème is dat het heel fijn aanvoelt. Het is niet te vettig en trekt snel in de huid. Ik voelde gelijk een verkoeling van mijn huid, waardoor ik geen last meer had van de jeuk. Ik heb het die dag twee keer opgesmeerd en de volgende dag ook. Ik merkte dat de roodheid was weggetrokken. Mijn huid zag er nu rustiger uit. Als het zo doorgaat dan verwacht ik dat de plekken over een week helemaal weg zijn.
 
Kinderen en baby's
Er is ook een speciaal productassortiment voor kinderen en baby?s vanaf acht weken. Als moeder wil je niets liever dan dat je baby goed in zijn of haar velletje zit. En juist bij eczeem heeft het 'vel', oftewel de babyhuid, het te verduren. De zalf verzacht snel de vervelende plekjes, zodat jij je daar als moeder niet meer druk over hoeft te maken.

Winnen
Zou jij weleens een mooie foto van jou samen met je kindje willen? Dat kan! Geef je op om Dermalex Repair Eczeem bij baby's en kinderen gratis te testen. Door dit product uit te proberen en te vertellen wat je ervan vindt, maak je kans op een fotoshoot van jou en je kindje. Dermalex mag 25 proefpakketten weggeven. Om mee te doen kun je mailen naar redactie@ze.nl met als onderwerp 'Dermalex Ze.nl' met hierin je naam, adres, postcode en woonplaats. Als je het proefpakketje ontvangen hebt, kun je via een comment onder dit artikel je mening geven over het product. Succes!