Go with the vibo!

Intiem door Madelon
Lekker hoor, drie weken op vakantie naar een warm oord. Maar neem je je speeltjes graag mee, dan wil je je waarschijnlijk niet verantwoorden bij de douane omdat je koffer ineens begint te trillen. Op reis met je vibo doe je zo!

1.    Speel op safe

Die trillende koffer is natuurlijk niet waar je op zit te wachten, als je de douanebeambte onder ogen moet komen. Speel dus op safe en haal de batterijen uit je speeltjes! Soms hebben vibo?s zelfs een lock-functie. Als je dit hebt, zet deze functie dan aan en controleer voor de zekerheid of het dingetje echt niet kan gaan werken.

2.    Hoe hygiënischer, hoe beter
Je zal het maar meemaken: je koffer moet open. Laat staan als je het halve assortiment van de seksshop meegenomen hebt. Of je dit nu iets kan schelen of helemaal niet, het is wél belangrijk dat je speeltjes hygiënisch blijven. En dat kan niet als vreemden er met hun handen aan kunnen zitten. Stop ze daarom in aparte zip-lock zakjes: hersluitbaar én hygiënisch. Wel zo handig!


3.    Ienie-mienie

Klein maar fijn! Als je op reis gaat heb je natuurlijk maar beperkte ruimte in je koffer. En gelukkig bestaan er ook speeltjes op reisformaat én gewoon accessoires die kleiner zijn dan een gigantische dildo. Denk ook aan het maximum aan vloeistoffen dat je in het vliegtuig mee mag nemen. Beperk je bij bijvoorbeeld een flesje glijmiddel en eventuele reinigingsproducten voor je vibo dus tot de maximaal toegestane hoeveelheid.

4.    Verboden voorwerpen
Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar in het geval van seksspeeltjes kun je het nog weleens vergeten: denk eraan dat verboden voorwerpen NIET mee mogen in je koffer! Dit zijn bijvoorbeeld scherpe objecten, maar ook dingen met een gelvulling of -vloeistof of metalen speeltjes. Verder is het in bepaalde delen van Afrika en Azië verboden om homoseksueel of lesbisch te zijn, kijk daarom ook uit met bepaalde stereotype speeltjes.


5.    Met de billen bloot

Mocht je bang zijn voor ongemakkelijke situaties en wil je absoluut niet met het schaamrood op je kaken toekijken hoe de douanebeambten je vibo uit je koffer vissen, wees dan gewoon eerlijk en vertel de agent in kwestie dat je seksspeeltjes bij je hebt. Zo kun je gênante, ongemakkelijke situaties en bovendien onnodige heisa vermijden, wanneer je een zogenaamd verdacht item bij je hebt.

Neem jij je sekstoys mee op reis?

Bron: HLN.be