Vrouwen knappen af op spierbundels

Lichaam door Redactie Ze.nl
Er zijn heel wat mannen die zich dag in dag uit staan uit te sloven in de sportschool om er zo gespierd mogelijk uit te zien. Maar wat blijkt nou? De meeste vrouwen vinden een té gespierd lichaam een regelrechte afknapper!

Dus mannen, het kan wel een tandje minder. Wij ladies vinden zo?n spierbundel helemaal niet zo sexy. Uit een recente enquête uitgevoerd door watchmywallet.com blijkt namelijk dat maar liefst 82% van de vrouwen die mening heeft, zo meldt Female First.

Toch ziet de vrouw liever wat spieren bij de man, dan vetjes. Van de ondervraagden denkt 63% dat ze zich nog meer aangetrokken zou voelen tot hun man als hij wat extra spieren kreeg.

Maar 13% van de vrouwen gaf aan dat ze een man het liefst superdun zien. Grassprietjes doen er dus wel goed aan om een paar bezoekjes te brengen aan de sportschool.

Mannen maken zich echter niet zo druk om hun gewicht, zo blijkt. Gemiddeld geven ze slechts 15 euro per maand uit aan manieren om gewicht te verliezen. Daarbij kun je denken aan fitnessabonnementen, dieetdrankjes of voedsel en personal trainers.

En zelfs als de mannen hun dagelijkse work out wat uit het oog zouden verliezen, kan dat niet veel kwaad, want 72%  van de vrouwen zou het niet heel erg vinden als haar man wat meer vetjes zou krijgen.

Houd jij van gespierde mannen?