Haar dat matcht met je outfit!

Haar door Redactie Ze.nl
Soms heb je een kapsel dat totaal niet bij je outfit past, bijvoorbeeld een pittige, piekerige bob bij een galajurk. TONI&GUY heeft daarom een haarproductcollectie in drie verschillende stijlcategorieën, geïnspireerd op mode.

Dit najaar lanceert het haarverzorgingsmerk TONI&GUY een haarproductcollectie in de stijlcategorieën Casual, Creative en Glamour. De stylingproducten en online 'how-to?s' geven je de inspiratie om je haarstijl en outfit te matchen, voor een stijlvolle look van top tot teen! De collectie brengt haar en garderobe dus samen.


De ultieme integratie van haar en mode

Op hairmeetwardrobe.com kun je terecht voor stap voor stap ?how to?-filmpjes en op Facebook worden er trends en tips gedeeld. Van een strakke bob naar rommelig opgestoken haar: met je stijl laat je zien wie je bent. Van Casual tot Creative tot Glamour. En dus zal jouw haar voortaan matchen met je outfit!


Visualiseren van haar met een fashion-eye

De TONI&GUY Hair Meet Wardrobe-collectie is gemaakt om je persoonlijke stijl te uiten via je haar. Elk product in de collectie is zorgvuldig geselecteerd en getest, om een perfecte totaaloplossing te bieden. Het assortiment omvat dus drie unieke stylingcollecties, maar daarnaast zijn er ook de Style Foundations; producten om het haar te wassen (Cleanse), te voeden (Nourish) en te prepareren voor styling (Prep). Elk product bevat bovendien dezelfde bijzondere geur, bestaande uit typisch Britse ingrediënten zoals sprankelende accenten van gember, echte Britse Earl Grey-thee, Bergamot en ?pink pepper?.


Kijk voor meer informatie op hairmeetwardrobe.com.