Moderne bh-maten zijn puur bedrog

Lichaam door Redactie Ze.nl
Tegenwoordig zijn bh-maten pure egostrelerij volgens lingerie expert Linda Becker. Zo zouden de cups een grotere letter krijgen en is je omtrek eigenlijk breder. ?Ze willen net doen of je rug smaller is en je borsten groter zijn.?

"Ik besef nu meer dan ooit dat alle lingerieproducenten een dikke tien jaar geleden het matensysteem hebben veranderd zonder ook maar één woord te zeggen", aldus Linda die in Amerika ook wel de ?bra lady? wordt genoemd.

Ook vertelt ze in Daily Mail dat vrouwen die zich al een tijd niet meer op hebben laten meten, ongetwijfeld met een slecht passende bh rondlopen. "Om borsten goed te verzorgen, zou elke vrouw zich moeten laten meten door een professional en haar beha minstens elke zes maanden moeten vervangen.?


Vrouwen moeten ook vaker kijken naar de sluiting, want die moet vrij laag op de rug zitten. ?Borsten moeten altijd halverwege de elleboog en schouder hangen. Wanneer ze lager hangen is de bh te los op de rug.?

De bra lady zegt dat je altijd moet gaan voor een perfect passende bh: "Het maakt niet uit dat je honderden euro's spendeert aan een outfit, als je beha niet klopt, gaat het er niet goed uitzien".

Heb jij wel een goed passende bh? Laat jij je maat weleens opmeten?