Review: Beautybox december

Lichaam door Redactie Ze.nl
We hebben weer een nieuwe Beautybox binnen! Wat een verwennerij! Met de feestdagen voor de deur zijn we dan ook heel blij dat we deze maand een kersteditie kregen. Wat zou er inzitten?? Kijk je met ons mee?
 

Het thema van deze kersteditie is New Girl Christmas. New Girl als in de hilarische serie die we kennen van televisie. In deze serie spelen beauty, uiterlijk en goed voor de dag komen een grote rol. Met deze editie wil Beautybox de New Girl look bij jou compleet maken! Ook zitten er leuke kortingsbonnen en vouchers in de box die je kunt gebruiken.


Revitalash - Wimperserum

Revitalash wimperserum is een serum voor langere, vollere en dikkere wimpers. We hebben hier al hele goede verhalen over gehoord! Het is ooit ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts, wiens vrouw beschadigde wimpers had door haar chemokuur. Breng dagelijks voor het slapen gaan een lijntje aan bij de aanzet van je wimpers voor het beste resultaat. Ze schijnen écht te gaan groeien.
 

Orly - Mani Mini

Dit schattige nagellakje kun je makkelijk overal mee naartoe nemen! Hartstikke handig als je steeds heen en weer moet rijden tijdens de feestdagen. Op deze manier heb je snel feestelijke nagels om je look af te maken. Er zijn 48 kleuren van de Mani Mini's dus spaar ze allemaal. En kijk hoe mooi subtiel het lakje is als je 'm aanbrengt!


Nablus - Soft Honey Soap

Nablus is een natuurlijke, plantaardige zeep die voor 80% bestaat uit olijfolie en daarom is de zeep geschikt voor ieder huidtype. Er zijn verschillende soorten, maar wij kregen de honingzeep. Hij ruikt heerlijk!


Tony&Guy - Creative Texturing Glue

Ga goed gestyled en gekapt de feestdagen tegemoet met deze Creative Texturing Glue. Dit product brengt veel textuur, vorm en beweging in ieder kapsel. En het ruikt ook nog lekker!


Make-up Studio - Eye Definer

Laat je ogen spreken met deze waterproof, smudgeproof en stayproof eyedefiner! Hiermee kun je een subtiel lijntje maken om je ogen of juist gaan voor dramatische smokey eyes. Erg handig: er zit een puntenslijpertje aan de onderkant, zodat je hem altijd kunt slijpen!

Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar ? 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.