Lifestyle / Reizen
Reizen

5 bijzondere schipholmomentjes

Je kent ze wel. Die Hollywood-vliegveldscènes waar achter de deuren van de douane twee geliefden elkaar eternal love beloven. Nou, wij kunnen er ook wat van op ons Hollandse Schiphol. Hier de 5 mooiste welkom thuis-momentjes!

Een doos met kusjes
Een lange omhelzing en een lading kusjes horen bij het afscheid nemen of bij het verwelkomen van je geliefde op Schiphol. En daar weet deze kleine jongedame alles van. ?En zo gaat dat dus!?
 
 
Ze is er nog
Deze vader en zijn twee dochters wachten op een wel heel erg speciale gast. Het duurt niet lang voordat duidelijk is wat de drie in een jaar tijd hebben meegemaakt. Een heftig verhaal waar ze erg open over zijn. Vooral de twee kleintjes van zes en negen jaar oud. Zo simpel en rustig als de dametjes erover praten. Daar kunnen wij volwassenen alleen maar met veel bewondering naar luisteren.
 
 
Heertje, beertje
In ons koude kikkerlandje kunnen homo?s gelukkig openlijk uitkomen voor hun seksuele voorkeur. Niets is eigenlijk meer te gek. Maar deze man heeft een wel erg aparte fetish. En dat heeft alles te maken met beren? 
 
 
Stoer ventje
?Nee hoor, heb hem niet zo erg gemist?, vertelt deze trommelende vriend. Helemaal paraat om zijn vader een daverend welkom te heten, houdt hij het toch niet droog als zijn vader dan ein-de-lijk door de glazen deuren naar buiten komt. Superschattig!
 
 
Vrijdag de 13e
De meeste mensen die op reis gaan naar Nieuw-Zeeland zijn reislustige studenten die een halfjaar ?er echt uit even tussenuit moeten?. Deze man daarentegen waagt ook een reisje naar het land van de kiwi?s. Helemaal alleen! En dat allemaal door zijn lieve vrouw en een wel heel bijzondere datum. Een echte doorzetter is-ie absoluut!
 

Wat is jouw mooiste schipholmomentje?