Nieuwe internettrend: Pretty Girls Ugly Faces!

Gezicht door Redactie Ze.nl
Soms draait niet alles in het leven om beauty. Zelfs de allerknapste dames onder ons zijn het daarmee eens. En om de daad bij het woord te voegen, werd een nieuwe trend het leven in geroepen: Pretty Girls Ugly Faces.

 
Heerlijk voor als je het even he-le-maal gehad hebt met, nou, zo?n beetje alles: knappe ladies die de gekste en lelijkste bekken trekken. En dat is eigenlijk nog een understatement, want sommige dames herken je gewoon niet meer terug!
 
De vrouwen in kwestie maken eerst een foto van zichzelf waarop ze er op hun allercharmantst uitzien. Haar netjes in model, lippenstiftje op en smile to the camera. En voordat er een tweede foto wordt gemaakt, zetten ze hun meest lelijkste, afschuwelijkste en weerzinwekkendste gezicht op. Het ziet er soms een beetje uit alsof ze moeten poepen en misschien juist daarom zorgt dat ervoor dat je een lachkick niet meer kan voorkomen.

Even tijd voor lachtherapie...

 
Wij vinden het na al die belachelijke schoonheidstrends en duckfaces op Facebook heerlijk verfrissend. Wij vrouwen mogen ook weleens lelijk zijn! 

Wat vind jij ervan? Zou jij lelijke foto's van jezelf op social media durven plaatsen?