Vaarwel Wallen & Donkere Kringen

Gezicht door Vrouwen redactie

Wallen zijn geen pretje. Donkere kringen onder je ogen geven je een moe en lusteloos uiterlijk. Niet sexy. Deze donkere kringen en een vermoeid uiterlijk worden veroorzaakt door vochtverlies en schadelijke invloeden, zoals UV-straling en airconditioning. Omdat de huid rondom je ogen heel kwetsbaar is dien je juist daar de boel goed te verzorgen. Ook omdat je op die plek het eerst rimpeltjes ziet opkomen - dat kun je beter voorkomen, nietwaar?

Wij gaan de strijd aan met wallen en vermoeide ogen! Vrouwen.nl's Claartje testte de Eye Rescue AM oogcrème van LOOkX, die een wakkere en stralende blik belooft. Je brengt de crème 's ochtends aan onder je ogen. De doorzichtige gel is lekker koel en daardoor verfrissend. Als je graag een dikke laag aanbrengt zoals ik trekt de crème niet heel snel in, maar na 2 minuten is de vage glans van het begin verdwenen.

VOOR

NA

Volgens LOOkX zorgt de Eye Rescue AM oogcrème ervoor dat je ook gedurende de dag minder vocht verliest. Dat is natuurlijk niet zo makkelijk te meten. Wat wel een aanwijzing is, is dat het voelt alsof er een soort beschermlaagje onder mijn ogen zit. Het geeft een heel licht trekkerig gevoel als ik mijn ogen samenknijp (zou dat het liftende effect zijn dat de crème ook nog belooft?) maar beschermt me ook de hele dag tegen schadelijke invloeden zoals uitlaatgassen en eerder genoemde UV-straling en airconditioning. Mooi meegenomen!

Wil je de Eye Rescue AM oogcrème van LOOkX ook proberen? Je kunt de crème voor €36,60 bestellen in de online shop op lookx.nl. Dat is niet heel goedkoop, maar kwaliteit kost nu eenmaal geld. Wel matsen ze je: je krijgt nu een gratis mascara t.w.v. €20,95 bij de AM oogcrème.

Kijk, dat is nog eens een goede deal.