Winter Beauty Musthaves

Gezicht door Vrouwen redactie

In de winter is het koud, wat ervoor zorgt dat je huid en haar uitdrogen. Kloven in je handen, haar als stro en huidschilfers all over the place? Ai, daar word je niet mooier van. Gelukkig is er van alles tegen te doen om dit te voorkomen en te genezen. Een aantal fijne producten die je de winter door helpen waren te vinden in de Beautybox van januari.

Voorkomen & genezen
1. Gebruik een dagcreme met SPF factor: ook de winterzon is schadelijk voor je huid.
2. Smeer voor het slapen je gezicht in met een voedende nachtcrème, zodat je huid ook ‘s nachts goed gehydrateerd wordt.


3. Vergeet de rest van je lichaamshuid niet! Verzorg en hydrateer alles door onder de douche een fijne douchegel te gebruiken. Onze favoriet: de speciale winter body wash van Dove, die je huid niet alleen voedt en verzorgt maar ook nog eens ont-zet-tend lekker ruikt. Naar amber, wat volgens ons ruikt naar bloemetjes en koekjes tegelijk.

4. Wie op wintersport gaat weet hoe funest gure wind en kou zijn voor de gezichtshuid. Na een week skiën voelt je gezicht als karton. Maak er weer een perzikhuidje van door alle dode huidcellen weg te scrubben. In de Beautybox van januari zat een gezichtsmasker van Beautea, waarmee je daarna je gezicht weer verfrist, reinigt en hydrateert. Hallo babybilletjes-gezicht!


5. Bijzonder droge plekjes, zoals ellebogen en kin, smeer je in met crème voor de extra droge huid. Zoals de body balsem van RoC Endydrial, dat hard aan de slag gaat om het vochtgehalte op deze plekjes weer op peil te brengen.


Lijkt het je wel wat, zo’n pakket als de Beautybox vol speciaal geselecteerde beauty-items? Deze januari-editie is al niet meer te bestellen, maar je kunt je wel inschrijven voor de box van februari. Ga hiervoor naar Beautybox.nl. In de januaribox zaten overigens bij andere vrouwen weer andere producten, aangezien de inhoud wordt afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren:

- Luxe conditioner van Rover Hair, die je niet eens hoeft uit te spoelen maar gewoon in je haar sprayt
- Dagcreme van Yves Rocher, waarin stamcellen verwerkt zijn die huidveroudering tegen gaan
- Lipstick van Teeez, die wilde mango bevat die beschadigde lippen herstelt
- Lipbalm van Palmer's, met daarin verzorgende cacaoboter en vitamine E

Afbeelding: bron