Review: Beautybox februari

Lichaam door Redactie Ze.nl
Wees lief voor jezelf! Dat is waar de nieuwe Beautybox deze maand om draait. Na onze lovers met Valentijn in de watten te hebben gelegd, is het nu de beurt aan onszelf. En deze producten omarmden we met heel veel liefde!
 

Je wordt spontaan verliefd bij het openen van de Beautybox van februari. Als de pijlen van Cupido dit jaar niemand hebben geraakt voor jou, lukt dat zeker met deze fijne producten. Want alle ingrediënten om jouw schoonheid extra te benadrukken zijn aanwezig! Een likje crème voor de huid, een verwennerijtje voor je haar en alles om je ogen te laten sparklen... Jij zult zeker opvallen!Om tijdens een avondje uit nét iets meer uit te pakken dan alleen met smokey eyes, komt Baci Lingerie met deze nepwimpers, voor een echte glamourous uitstraling! Handig: er zit een tubetje lijm bij. Kun je gelijk aan de slag!


 
Zolang de zomer nog niet in het land is, blijft ons haar één grote pluizenbol. Schwarzkopf intense leave-in treatment helpt je beschadigde haar er weer bovenop! Na het wassen spray je het op je handdoekdroge haar en laat je het lekker zitten. Uitspoelen is niet nodig!


Oeh, wat worden we vrolijk van dit felle roze kleurtje. Superlooks' nieuwe Matte Eye Shadow haalt de zomer in je naar boven!


Niet alleen je ogen mogen stralen, ook je hele lichaam. En dat kan met het zoete luchtje Aura by Swarovski. Er-rug lekker - je ruikt het de hele dag! Hmmm... En wat dacht je van het uiterlijk van deze luxe sample? Prachtig toch?De Uncover Skincare moisturizer van dr. Jetske Ultee is een echte mooimaker. Het biedt bescherming tegen veroudering (handig!) en je huid kan optimaal funcioneren. Aanbrengen op een schone huid, make-up of crème erover heen et voilá: je bent ready to go!


De redactrices van Girlscene en Fashionscene werden verwend met twee nagellakjes van OPI. Zilver met glitters en een rode kleur om helemaal te stralen! Het kwastje smeert goed uit en binnen een mum van tijd zijn je nagels droog. Ook blijft de lak een paar dagen goed zitten, fijn!Net als met de oogschaduw, ben je met deze lippenstiftjes van Superlooks ook helemaal summerproof. Felrood of barbieroze: we like!


En last but not least, de lekkere massageolie van Swede: Fruity Love. En fruitig is 'ie zeker, met de geur van framboos en grapefruit. Om je lover mee te verrassen tijdens jullie quality time samen!

Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar ? 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.