Yoghurt Barn: Loei lekkere yoghurt! (+WIN!)

Eten door Madelon
In hartje Utrecht vind je sinds een paar maandjes Yoghurt Barn! Een winkel slash lunchroom, maar geen gewone. Yoghurt Barn serveert de loei lekkerste biologische yoghurt, koffie en thee? En is hard op weg Nederland te veroveren!

Ben je zat van de standaard lunchrooms waar je een kopje koffie en een appeltaart voor een paar euro geserveerd krijgt? Wil je je welkom voelen in een gezellige, frisse en hippe lunchroom, maar daarbij ook de lekkerste biologische producten bestellen? Dan ben je bij Yoghurt Barn aan het goede adres!


31 liter yoghurt per jaar

Biologisch, gezond en gezellig lijken de drie kernwoorden van de Barn te zijn. Met de lunchroom wilde Wouter het concept van biologische yoghurt naar Nederland halen, nadat hij dit op vakantie in Spanje geproefd had. Het idee liet hem niet meer los en resulteerde in het gezellige pand zoals we haar nu zien aan de Vinkenburgstraat in Utrecht.

Yoghurt Barn is gevestigd vlakbij de Neude en staat onder leiding van Wouter en Esther Staal. Wij Nederlanders zijn een rasecht yoghurtvolk: we eten met z?n allen maar liefst 31 liter yoghurt per persoon per jaar, het meest van alle volken ter wereld! En om te laten zien dat yoghurt, net als koffie, ook buitenshuis prima genuttigd kan worden, zijn Wouter en Esther begonnen met het uitwerken van hun idee. Wat Yoghurt Barn speciaal maakt? Daar kunnen ze kort over zijn: het is gewoon ?loei lekker?!Loei lekker, biologisch en eerlijk

Maar niet alleen voor yoghurt kunnen we sinds afgelopen september terecht bij Yoghurt Barn. Naast biologische zuivel wordt er namelijk ook eerlijke koffie, thee, vruchtensappen, chocolademelk en zoetigheden geserveerd, maar allemaal met een leuke twist. Bestel bijvoorbeeld een chocolademelk en je krijgt een warme (biologische!) melk met een Choc Spoon erbij.

Een bakje yoghurt (om mee te nemen óf om ter plekke aan een tafeltje op te eten) kun je zelf samenstellen door een basis te kiezen en daarbij verschillende toppings, maar je kunt ook kiezen voor één van de specials, die in samenwerking met verschillende chefs worden samengesteld. Er is keuze te over, en het menu wordt in de toekomst alleen nog maar verder uitgebreid.

Anders dan anders
Maar Yoghurt Barn is meer dan alleen maar ?een lunchroom?. Aan iedereen wordt gedacht: kids kunnen hun gang gaan in de speelruimte en ben je ondernemer en op zoek naar een gezellige, knusse en inspirerende plek om te werken? WiFi is gratis en een werkplek is te reserveren via Seats2Meet http://www.seats2meet.com. Ideaal dus voor zelfstandigen en studenten, maar ook als je hebt genoten van een fijne shopmiddag in Utrecht!Daarnaast is kraanwater gratis te pakken en op de toiletten is ruimte om een lieve groet achter te laten. Yoghurt Barn serveert naast yoghurt ook frozen yoghurt, naast vruchtensapjes ook gezonde smoothies en naast een high tea ook een high choc. En daarnaast nog veel meer lekkers! Bovendien straalt de hele Barn één en al gezelligheid uit. Jong, fris en hip!

Yoghurt Barn is gevestigd aan de Vinkenburgstraat 15 in Utrecht, vlakbij de Neude. Is Utrecht te ver weg? Niet getreurd, Yoghurt Barn is hard op weg om heel Nederland te veroveren. Wie weet zit er binnenkort een vestiging bij jou in de buurt!

Kijk voor het menu, contactgegevens en meer informatie over de Barn op de website of op Facebook!WIN!

Heb je samen met je vriendinnen wel zin in een bijzondere, unieke, maar vooral loei lekkere high tea? Ze.nl mag een high tea of high choc voor 2 personen bij Yoghurt Barn weggeven! Gedurende deze high tea word je lekker verwend met vier kleine yoghurt specials, maar ook allerlei taartjes, muffins en koekjes. Je geniet van heerlijke biologische Clipper Tea (bij de high tea) of de bijzondere Choc Spoons (bij de high choc) en als toetje krijg je frozen yoghurt.

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 30 maart 2013.