Beauty / Make-up
Make-up

Report: de lovely make-upcollectie van Benefit

Ken jij het make-up merk Benefit al, dat te koop is bij Douglas? Het merk is één van onze favorieten, alleen al door de cute verpakkingen. Karin ging naar het speciale persontbijt om de nieuwste make-upjes uit te proberen!
 
Het merk Benefit herken je direct aan de opvallende, speelse verpakkingen. Het is opgericht door de Amerikaanse tweelingzussen Jean en Jane Ford in 1976 in San Francisco. 37 jaar later hebben de dames een imperium opgebouwd onder modellen, make-up artiesten, drag queens, celebrities en rockstars. In meer dan 35 landen zijn de producten nu te koop!
 
Bij de Brow Bar in Douglas kun je je wenkbrauwen laten bijwerken, ideaal!

De producten van Benefit zijn al geruime tijd deel van het assortiment van een geselecteerd aantal Douglas winkels. Goed nieuws: het aantal Douglas winkels dat dit merk verkoopt zal dit jaar worden uitgebreid! 

De populairste Benefit producten
Er zijn een aantal producten in het assortiment van Benefit die ontzettend populair zijn. 
De They?re Real mascara geeft je wimpers erg veel lengte, volume en krul. Bovendien klontert de mascara niet door het fijne borsteltje. Hij is niet waterproof, maar dat vind ik juist erg fijn omdat ik geen zin heb om ?s avonds een uur te moeten boenen om mijn mascara eraf te krijgen.
 

Fake Up
De erg leuk uitziende Fake Up concealer verbergt donkere kringen en fijne lijntjes. Zoals je ziet is de buitenring van de stick kleurloos, dit is het hydraterende gedeelte. De dekkende concealer zit in de kern van de stick. De concealer is verkrijgbaar in drie tinten en hydrateert je huid zes uur lang. Ideaal!
 
 
POREfessional is een hele fijne, matterende balsem die dient als primer en minimizer van de poriën. Zelf heb ik best grote poriën, dus voor mij is dit product ideaal. Als je het test op je handen zie je dat je lijntjes inderdaad iets vager worden. Je huid wordt ook gladder en zachter. Het product dien je na je dagcrème aan te brengen. Vervolgens kun je ? als je wilt ? er nog foundation over aanbrengen, maar zelf doe ik dit niet. 
 

Nieuw in de collectie
Nieuw in de collectie van Benefit is CORE COLOR; bestaande uit tien cream oogschaduws, twaalf langhoudende poeder oogschaduws, zes lipglosses en tien lippenstiften. 

Cream oogschaduw
De cream oogschaduws zijn er in tien verschillende kleuren met grappige namen als Bronze have more fun en No pressure. Deze oogschaduws zijn makkelijk aan te brengen en blijven heel de dag zitten (Karin heeft het getest!).
 
Poeder oogschaduw
De poeder oogschaduws zijn verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren en drie finishes; mat, satijn en glans. Voor een extra lang en goed resultaat kun je de poeder oogschaduw over de cream oogschaduw aanbrengen.
 
Links: de nieuwe cream en poeder oogschaduws en rechts de nieuwe lipglosjes. 
 
Voor de lippen
Ook zijn er zes verschillende tinten lipglosses met leuke namen als A-lister en Poutrageous in het assortiment bijgekomen. De glosjes plakken niet, hoe fijn! Ook de Hydra-smooth lipcolor is nieuw en de toekomst van de lipstick. Hij is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren en in drie verschillende levels van dekking; sheer, medium and medium-full.

Karin heeft zich laten opmaken door de experts bij Douglas. Ze wilde een naturel look en dat is gelukt! Wat ze draagt?

 
De producten van Benefit zijn online te koop op Douglas.nl en in geslecteerde Douglas winkels.