Wat te doen als je al een tijdje droogstaat?

Intiem door Marleen_S
Los van het feit dat je je ex stiekem nog wel mist, is er ook nog heel iets anders waar je gebroken hartje naar verlangt: seks! We kunnen er wel omheen draaien, maar laten we eerlijk wezen. Dat seksloze bestaan gaat gauw vervelen.
 
Tja, als je eenmaal van de verboden appel hebt geproefd, is er geen houden meer aan. Nu je weer alleen in je tweepersoonsbedje ligt, heb je ineens spijt van al die keren dat je ?hoofdpijn? had. Je weet pas wat je mist, juist, als je het niet meer hebt. Hoe je het volhoudt als de vleermuizen zich down there al beginnen te nestelen? Volg deze tips!
 

Dildo's en vibrators
Sla de hand aan jezelf! Niet letterlijk natuurlijk ? tenzij je van de kinky stuff bent ? maar investeer in een dildo of vibrator. Ja, die enge roze flubberdingen die je in menig seksshop tegenkomt. Alleen heb je anno 2013 de gekste soorten en maten, dus er ligt er vast één tussen die jou zeker kan plezieren. Erg fijn: je kunt 'm ook gewoon 'veilig' thuis laten bezorgen door bijvoorbeeld Christine le Duc
 
Als je eenmaal een dildo in huis hebt, maak er dan een momentje voor jezelf van. Neem een ontspannend bad, zet een muziekje op of steek desnoods de kaarsen aan. Zelfs als je al die romantiek niet nodig hebt, hoeft een avondje met mr. Plastic Penis niet zo uit te pakken als in menig pornofilm. Wees niet bang om hem te gebruiken en schaam je vooral niet. Bedenk maar zo: vibo?s hadden nooit bestaan als er geen vraag naar was.
 
Seksbuddy
De hunkering naar een warm mannenlichaam kan een dildo natuurlijk niet verhelpen. Je gaat nou niet bepaald na de daad even knuffelen met het plastic ding. In dat geval kan een seksbuddy uitkomst bieden. Alleen waar vind je zo iemand?
 
Ga weer ouderwets de kroeg in en ga op mannenjacht met je vriendinnen. De perfecte gelegenheid om iemand ?op te pikken? voor een nachtje bij jou thuis en wie weet voor herhaling vatbaar. Ook in de supermarkt of die ene knapperd die je altijd ziet in de bus: spreek hem aan! Als dat te eng is, probeer dan eens in je eigen vriendenkring te kijken. Wie weet wat er uit kan rollen. Of nou ja, in je bed kan rollen eigenlijk.
 
Afleiding
Een van de sleutelwoorden in je seksloze bestaan is afleiding. Je kent het wel, zodra het uit is zie je overal om je heen verliefde stelletjes. Nou, dat is het nu dus ook precies met seks.

Zodra je het niet meer hebt, valt het pas bij je op hoezeer je ernaar verlangt. Zorg dus dat je jezelf met totaal iets anders bezighoudt. Ga lekker sporten of zoek een nieuwe hobby zoals lezen. En nee, ga dan niet paaldansen of erotische boeken lezen, daar schiet je niets mee op.

Wat ook kan helpen is om, iedere keer wanneer je het even moeilijk hebt en zin hebt, een vriendin op te zoeken. Ga lekker samen de stad in of maak je hoofd leeg door een ontspannende yogasessie.
 
Hoe langer, hoe makkelijker
Hoe langer je droogstaat, hoe meer je vergeet hoe het nou eigenlijk was: seks. Dus bedenk maar zo dat naarmate de tijd verstrijkt je uiteindelijk op een punt komt - nee, niet dat ene punt - dat het je allemaal niet meer uitmaakt. 

Want het zal wennen, geen ochtendseks voor je naar je werk gaat of een vluggertje onder de douche. In plaats daarvan kun je nu langer in je bed blijven liggen en hoef je niet je veel te krappe douche met iemand te delen.

Wat doe jij als je al een tijdje droogstaat en toch zin hebt in seks?