Verwen jezelf of de jarige met een Deluxebox

Cadeaus & hebbedingetjes door Marleen_S
Help! Je beste vriendin is bijna jarig en de enige cadeautip die je kreeg was dat ze ?alles eigenlijk wel leuk vindt?. Daar kun je dus niks mee. Verwen haar dit jaar met een Deluxebox en geef een cadeau of ervaring naar keuze!

 
Of het nu de verjaardag is van je lover, het 30-jarig jubileum van je ouders of jezelf gewoon even wilt opvrolijken, een spectaculair cadeau doet het altijd goed. Je kunt eigenlijk niet meer met een bosje bloemen en een té vrolijke verjaardagskaart aan komen zetten. Een echte verwennerij is een luxe.
 
Deluxebox
Deluxebox is een nieuwe manier om iemand te verrassen met een groots cadeau of een hele leuke ervaring. Heel erg handig: elke Deluxebox krijg je gelijk nadat je hebt besteld digitaal toegestuurd. Je hebt verschillende soorten Deluxeboxen met allemaal een eigen thema, zoals Deluxebox Zwaluwhoeve, Deluxebox Dr. Fish en Deluxebox Wine voor echte wijnliefhebbers.
 
De inhoud van een Deluxebox bestaat uit een volledig gratis ervaring of cadeau voor de ontvanger of de cadeaubox zit vol met kortingsvouchers. Zo kun je bijvoorbeeld iemand een gratis dagje sauna in de Zwaluwhoeve geven of kan de ontvanger van jouw Deluxebox flink besparen op een wijnproeverij.
 


 
Deluxebox Zwaluwhoeve

Als je ergens een welverdiende dag kunt ontspannen is het wel in de sauna. De Zwaluwhoeve staat bekend om haar uiteenlopende wellnessfaciliteiten zoals yoga- en fitnessruimtes en heel veel verschillende soorten sauna?s om alle stress mee weg te zweten.
 
De Deluxebox Zwaluwhoeve, met een totale waarde van maar liefst ? 122,50, bestaat uit een heel bijzondere wellnessbeleving. Je krijgt een entreekaart cadeau met daarbij diverse waardecheques om je dagje in de Zwaluwhoeve helemaal compleet te maken. Dit zit er allemaal in de box:

 • Wellnesscheque t.w.v. ? 27,50 voor gratis entree bij de Zwaluwhoeve.
 • Wellnesscheque t.w.v. ? 7,50 korting op entree voor de 2de persoon bij de Zwaluwhoeve.
 • Wellnesscheque t.w.v. ? 25,- korting op een hotelovernachting bij de Zwaluwhoeve.
 • Wellnesscheque t.w.v. ? 10,- te besteden op een beautybehandeling naar keuze van minimaal 40 min. bij de Zwaluwhoeve.
 • Wellnesscheque t.w.v. ? 15,- korting op een Zwaluwhoeve-verzorgingspakket met een ?Zwaluwhoeve: Dag en Nachtcrème' en een 'Zwaluwhoeve Scrubcrème gelaat'.
 • Wellnesscheque t.w.v. ? 37,50 korting op een grote VIP privé kleedruimte met douche, toilettafel, stoelen en kasten bij Zwaluwhoeve incl. badjas, handdoeken, slippers en cosmetica (normaal ? 75,-).
Extra leuk

: onze leZeressen betalen geen ? 122,50 voor deze Deluxebox, maar slechts ? 14,95. Ook krijg je een gratis LuxuryHotelCadeauVoucher t.w.v. ? 185,-. Hiermee kun je genieten van een luxe hotelarrangementen door Europa met 2 personen voor de prijs van 1!

 
Deluxebox Dr. Fish
Een grote trend op het gebied van wellness is toch wel de Dr. Fish behandeling. Je handen en voeten voelen als herboren nadat kleine talloze visjes je huid helemaal brandschoon knabbelen.

De Deluxebox Dr. Fish t.w.v. ? 60,25 geeft je een gratis behandeling en dikke kortingen op allemaal leuke extra's. Dit zit er in de Deluxebox:
 • Dr. Fish cheque t.w.v. ? 29,95 voor 1 gratis behandeling.
 • Dr. Fish cheque t.w.v. ? 10,- korting voor behandeling 2e persoon.
 • Dr. Fish cheque t.w.v. ? 10,30 korting voor het Dr. Fish verzorgingspakket.
 • Zwaluwhoeve cheque t.w.v. ? 10,- korting voor 2 personen naar de Zwaluwhoeve. 
 • Gratis het exclusieve Dr. Fish magazine.

Als extraatje bij deze box krijg je een gratis LuxuryWellnessVoucher t.w.v. ? 75,-. Met deze voucher kun je heerlijk genieten van luxe wellnessarrangementen in Nederland en België met 2 personen voor de prijs van 1.


Deluxebox Wine
De vouchers en kortingscheques die je cadeau krijgt bij de Deluxebox Wine kun je besteden bij de grootste Nederlandse wijnwebwinkels. Geef het cadeau aan je vader die wel van een wijntje houdt of besteed de Deluxebox samen met je lover aan een romantische wijncursus. Dit krijg je nog meer in de Deluxebox Wine t.w.v. ? 122,90:
 • Wijncheque t.w.v. ? 15,- te besteden op Wijnbeurs.nl.
 • Wijncheque t.w.v. ? 15,- te besteden op Wijnvoordeel.nl .
 • Wijncheque t.w.v. ? 15,- te besteden bij Colaris.nl (geldig bij een minimale besteding van ? 15,-).
 • Wijncheque t.w.v. ? 7,95 voor gratis bezorging te besteden bij Wijnbeurs.nl.
 • Wijncheque t.w.v. ? 5,95 voor gratis bezorging bij Wijnvoordeel.nl.
 • Gratis lidmaatschap voor Wijnbeurs.nl t.w.v. ? 14,-.
 • Wijncheque t.w.v. ? 25,- korting voor een wijnproeverij thuis of op locatie bij Wijnbeurs.nl.
 • 50% korting op het eerste cursusdeel van De Wijnbezorger.nl t.w.v. ? 25,-.

Ook de Deluxebox Wine kost in plaats van ? 122,90 voor onze leZeressen maar ? 14,95 en je krijgt ook hier een gratis LuxuryHotelCadeauVoucher t.w.v. ? 185,- bij.

Van welke Deluxebox ga jij zeker gebruikmaken of ga je cadeau geven?