Lifestyle / Celebs
Celebs

De exen van Johnny de Mol

You hate him or you love him ? feit is dat Johnny de Mol al menig vrouw het bed in heeft weten te praten. Van verliefdheid naar houden van én de break-up: deze vrouwen beleefden het met Johnny.

Johnny en? Tatum

 
Lang, lang geleden deed Johnny het met deze krullenbol: Tatum Dagelet. Kun je het je nog voorstellen?! Dit alles speelde toen Tatum nog een brutale meid was? Good old times. Tegenwoordig zien we niets meer in dit stelletje. 

Johnny en? Liesbeth

 
De relatie tussen Johnny en Liesbeth ontstond op de set van GTST. De goedlachse blondine speelde destijds nog Daantje Mus, maar kroop na werktijd vrolijk naast Johnny op de bank. Weer een blondine, moet hij op zijn beurt gedacht hebben ? hij verliet haar na een heftige relatie? De twee broekies zijn hier samen te zien.

Johnny en? Chantal

SHP-fotonet.nl
 
Toen Johnny en Chantal hun relatie in 2004 beëindigden, werd al snel bekend dat hun relatie ?niet serieus te nemen was?. Chantal omschreef de twee als ?twee kinderen in een speeltuin en hij was het jongetje dat alles durfde?. Toch was het stel drie jaar bij elkaar.

Johnny en? Kim

 
Begin 2012 werd bekend dat Nederland weer een beroemd setje rijker was: Johnny was gevallen voor Kim Kennedie. Deze dochter van voormalig hotelmagnaat Hans Kennedie is zeker niet de minste: haar papa?s vermogen wordt door Quote geschat op zo?n 20 à 25 miljoen euro. Johnny was dan ook van plan om voor zijn liefje naar New York te gaan verhuizen. Helaas, ook deze relatie hield geen stand?

Johnny en? Bridget

 
De relatie tussen deze twee showbizzmensen is waarschijnlijk de meest besproken relatie ooit. Maar het was dan ook een onverwacht setje, nietwaar?! Johnny en Bridget waren net zo plotseling bij elkaar als dat ze uit elkaar gingen. Hun relatie ontstond in september 2010, toen het stel ineens wel heel vaak samen gespot werd. Na een relatie van een jaar kregen de twee ruzie op vakantie. Bridget ging eerder naar huis, Johnny reisde door naar Australië. Over en uit?

Johnny en? Celine

Fotocredits: Karen Rosetzsky / Marie Claire
 
In april 2011 werd bekend dat Johnny een nieuwe liefde had: het prachtige model Celine Prins. Helaas was de liefde van korte duur, het stel zou diezelfde zomer alweer uit elkaar gegaan zijn. Afleiding misschien?? En we vonden het nog wel zo?n mooi stelletje!

Johnny en? Josje

 
En toen was er Josje. De K3-ster bleek als een blok gevallen te zijn voor Johnny de Mol. De liefde was wederzijds maar helaas van korte duur. Begin juni verscheen Josje snikkend op tv. De relatie was toen écht over? De reden? Johnny schijnt vreemdgegaan te zijn. Maar gezien zijn reputatie hadden we niet anders verwacht.

Ken jij nog andere exen van Johnny? Zou jij voor hem kunnen vallen?

Fotocredits: Reporters
Saskia Bagchus