Telefoonseks 2.0: Sms?en tijdens de seks

Intiem door Marleen_S
De grootste afknapper in bed je sokken aanhouden? Nou, mooi niet. Ladies hold your orgasms, letterlijk, want uit onderzoek blijkt dat Engelse dames tijdens de daad er rustig op los sms?en en bellen. Dat hoogtepunt komt later wel.

 
?Hé, kan ik je zo misschien even terugbellen? Ik zit middenin iets, euhm, belangrijks.? Hoor je het jezelf al zeggen terwijl je lover je op dat moment down under flink aan het verwennen is? Jullie hadden beiden een avondje niks gepland en verstrengeld in elkaars armen liggen jullie in bed wat te vozen. Helemaal in de seksmood, gaat ineens de telefoon. En weg is de zin in seks. Nou, het kan nog erger. Want wat als je partner (of jijzelf) gewoon opneemt terwijl jullie nog bezig zijn? Dat schijnt vaker te gebeuren dan je denkt...
 


Tijdens de seks met telefoon bezig

Een onderzoek dat gehouden is onder de Britse vrouwelijke bevolking toont aan dat maar liefst 62% tijdens de seks met haar telefoon bezig is. En dan niet in de zin van een sexy foto of erotisch filmpje maken. Nee, de seks wordt even tijdelijk stopgezet om de telefoon aan te nemen, te sms?en of een e-mail te checken. Vrouwen doen het niet alleen, ook 48% van de Britse mannen onderbreekt een vrijpartij om hun Facebook of een belangrijke afspraak in de digitale agenda te checken.
 
Over je partner hoef je je trouwens geen zorgen te maken, die begrijpt het wel. Tenminste, dat is wat 34% van de ondervraagden denkt. Zij zijn ervan overtuigd dat hun wederhelft het niet erg vindt als de telefoon even wordt gecheckt tijdens een intiem moment.  
 
Zorgwekkend
Hoe belachelijk het ook klinkt, toch zijn de resultaten van dit onderzoek zorgwekkend, aldus één van de onderzoekers. ?Wat uit deze studie aan resultaten is gekomen, lijkt op het eerste gezicht onschuldig, maar het toont eigenlijk aan hoe technologie langzaam ons leven domineert. En we staan het nog toe ook?, vertelt hij aan Daily Mail. ?Onze levens zijn tegenwoordig heel hectisch, maar het lijkt wel alsof we zelfs tijdens een romantische avond met onze partner de telefoon niet kunnen wegleggen.?
 


 

Even een snelle reactie, omdat je wordt lastiggevallen op je telefoon is misschien ergens - heel ver weg - nog te begrijpen, maar 12% van de Britse mannen en vrouwen zegt zelf ook nog weleens een belletje te plegen. Waar nog meer de seks voor wordt onderbroken? Dit is de top vijf.

  1. Het beantwoorden van een telefoontje (34%)
  2. Het lezen en terugsturen van een sms?je (24%)
  3. Het lezen en terugsturen van een e-mail (22%)
  4. Zelf iemand opbellen (12%)
  5. Checken van social media zoals Facebook, Twitter en Instagram (4%)
De hamvraag is natuurlijk: checken jullie je telefoon weleens tijdens de seks? Of vind je dat te bizar voor woorden?