Voller haar door wonderolie

Haar door Redactie Ze.nl
Producten die je haar laten groeien, die bestaan toch niet? Veel mensen denken dit. Toch schijnen er producten te zijn die wel degelijk een positieve invloed hebben op de dikte en de lengte van je haar. 
 
Zo ook castorolie, die bekend staat als ?wonderolie?. Castorolie bevat Omega-9 vetzuren welke helpen om je haar van vocht te voorzien en droog haar voorkomt. Zo gebruik jij castorolie om je haar te laten groeien.
 

 
De pre-poo behandeling met castorolie
Een pre-poo behandeling betekent het behandelen van je haar voordat je het wast met shampoo. Dit kun je dus ook doen met castorolie. Je brengt de olie aan op je hoofdhuid en je haarpunten. Masseer de olie goed in en bind vervolgens je haar vast met een satijnen doek.  Slaap er een nachtje mee en was de volgende dag je haar zoals je gewend bent. Herhaal deze behandeling zo?n zes tot acht weken en je zult daarna het verschil merken. 
 
 
Castorolie voor de haarlijn
Heb je last van een steeds dunner wordende haarlijn? Ook dan is castorolie de redder in nood. Castorolie wordt steeds vaker gebruikt om de haartjes weer dikker en voller te krijgen. Smeer dagelijks een paar druppels castorolie langs de haarlijn en ook dan zul je de wonderen merken.
 
Castorolie vind je bij de drogist of in natuurwinkels. Het populairste merk van dit moment is de Jamaican Black Castor olie. Dit is een natuurlijke olie, afkomstig uit Jamaica.
 
Gebruik jij al castorolie voor je haar?

Fotocredits: Pinterest

Iedere vier weken geven Aisha en Megisa van Myblackhair.nl de beste haartips & trics voor alle vrouwen met kroes- en krullend haar.

Wil je meer lezen over extensions, de verzorging van je krullen en alle trends op het gebied van blackhair & beauty? Ga dan naar de website van Myblackhair.nl.