Tekeer gaan als konijnen met de Rabbit

Intiem door Madelon
Krijg je gauw rode oortjes? Lees dan voorzichtig verder… Dit keer geen gigolo of stripper, nee - de enige echte Rabbit maakt zijn opwachting. En hoe! Tekeer gaan als konijnen werd nog nooit zó letterlijk genomen…

Ken je ‘m nog, de Rabbit uit Sex and the City? Het apparaatje dat Charlotte ontdekte - hetzelfde apparaatje dat sindsdien niet meer weg te denken is uit het nachtkastje van menig vrouw? Mocht je geen idee hebben waar dit over gaat (wat we ons haast niet voor kunnen stellen, maar à la), hier een kleine opfrisser:Goed, ben je bij de les? Mooi zo. Vandaag hebben we het dus over de Rabbit. Ben jij al eigenaresse van zo’n, ehm, huisdier? Zo ja, dan ben je vast rázend enthousiast. Zo nee, dan zou je razend enthousiast moeten zijn! Zoals Charlotte het omschrijft: “With the Rabbit, it’s like, everytime. Boom.” En ware het niet dat Ze.nl nu, in samenwerking met webshop Willie.nl, een fijne kortingscode voor je heeft geregeld, waardoor jij dat konijntje eens even flink bij de oren kunt pakken - of ehm, ja… Dat, dus. Genieten geblazen!

“I know where my next orgasm is coming from”

De Rabbit-vibrator is er tegenwoordig in alle soorten en maten, maar wat ze allemaal gemeen hebben is de roterende kop, de kralen én natuurlijk de kleine, intens trillende Rabbit. Doordat dit onderdeel maar een klein stukje betreft van de gehele vibrator, trilt het niet door in de hand. Daardoor is de vibrator erg fijn in gebruik!

Een juweeltje onder de vele Rabbits is deze Rabbit in speciale oplage. Deze beauty's vliegen bij webshop Willie.nl als warme broodjes over de toonbank en hebben, volgens de recensies, al voor heel wat glimlachjes gezorgd… Dit fijne apparaatje wilden wij jullie natuurlijk niet onthouden!Korting!

De Rabbit in speciale oplage kost bij Willie.nl normaal gesproken € 42,50, maar jij als leZeres krijgt deze vibrator voor de speciale prijs van € 29,95! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de speciale actiecode ‘Rabbit4you’ intikken bij je bestelling. Simpel, toch?

Dat is nog eens makkelijk genieten… En, zeg nou zelf: iedereen verdient toch een heerlijke Rabbit?

Ga jij ‘m bestellen?