Review: Beautybox oktober

Lichaam door Kristie
Van veel reclames denken we: jaja, dat werkt toch niet. Daarom heeft Beautybox deze maand alleen de echte wondermiddelen geselecteerd met als thema; de natuurlijke schoonheid van ons vrouwen!

Oké, misschien vinden wij vrouwen onszelf helemaal niet zo mooi als we 's ochtends weer eens wallen tot op onze knieën ontdekken. Toch moeten we maar blij zijn dat we een vrouw zijn, want wij kunnen alles wat met beauty te maken heeft lekker testen! En ja, wij kunnen in ieder geval make-up gebruiken om oneffenheden te verdoezelen... Toch nog een voordeel ten opzichte van mannen. Kijk mee en ontdek deze producten die zorgen voor een goede basis: een egale huid, goed verzorgde nagels maar ook een goede gezondheid van binnenuit!


BB cream
Wat zit er deze maand dan allemaal in de beautybox? Allereerst een BB Cream van het merk Skin79!
 

Waarom deze crème zo'n wondermiddel is? Het geeft niet alleen een perfecte dekking, het verstopt ook je poriën niet. Daarnaast kun je direct al je foundations en concealers weggooien, want deze BB Cream is het enige wat je nodig hebt voor een effen, gladde en stralende huid! De crème heeft een luchtige structuur, is goed uit te smeren en is verpakt in een handige meeneemtube.

Arganolie

Deze heerlijke arganolie, afkomstig uit Marokko, is de ideale basis voor je huid, haar én nagels!


 

Want deze schaarse, volledig natuurlijke olie zit boordevol vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren. Dat maakt het een gedroomd verzorgingsproduct. De arganolie van Arganic voedt de huid op een natuurlijke manier. Tevens bevat het ook voedende eigenschappen die succesvol zijn gebleken bij de behandeling van huidproblemen zoals ecxema, Psoriades, artritis, reuma, acne, verbrande huid, littekens en striemen. Onze conclusie? Heerlijke, soepele olie die ook nog eens multifunctioneel is!

Nail repair

Maar er zit ook nog een product speciaal voor onze nagels in de box; Nail Repair Natural van het merk Trind.


 

Of je nou afgekloven stompjes hebt of elegante, lange nagels; verzorging blijft belangrijk. Daarom heef Trind deze verzorgende nagellak gemaakt, om zwakke en breekbare nagels tegen te gaan. De lak is doorzichtig, droogt snel in en plakt dus niet. Je kunt direct na het aanbrengen weer alles met je handen doen. Je nagels voelen direct heel zacht en hebben een subtiele glans.

Concealer

Een product waar veel vrouwen niet zonder kunnen is een concealer. Beautybox heeft deze Complete Base Concealer van Miners daarom ook voor ons opgezocht!
 


Deze stift is een handige verpakking is ideaal voor een snelle touch-up tijdens een drukke dag op school of werk. Het verbergt oneffenheden en donkere kringen en geeft een natuurlijke dekking. Met de handige 'twist-up' applicator kun je de concealer gelijkmatig en gemakkelijk aanbrengen

Detox

Natuurlijk schoonheid begint van binnenuit. Daarom bevat de box een flesje 2B detox van Amiset.
 


Goede voeding is belangrijk voor huid, haar en nagels, maar het is niet altijd makkelijk om die salade boven je broodje pindakaas te verkiezen. Vandaar dit heuse 'toverdrankje' die de reinigende kracht van de lever steunt. Het drankje belooft snel resultaat te laten zien in de spiegel! 2b detox is een mengsel van geconcentreerde kruiden en B-vitamines in een natuurlijk bosbessenconcentraat. Door de complexe samenstelling wordt de reinigende werking van de lever ondersteund en worden afvalstoffen makkelijker verwijderd. 

Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.