Review: Miss Monthly-box

Lichaam door Kristie
Soms zou het fijn zijn als je alles binnen handbereik hebt tijdens je time of the month. Een jaarvoorraad tampons bijvoorbeeld. En misschien een lekker huid- of haarmaskertje. De Miss Monthly-box bevat alles wat je nodig hebt!
 
Al eerder schreven we over de Miss Monthly-box: een maandelijkse box waardoor je tijdens je bloody period nooit meer naar de winkel hoeft te rennen. De box valt elke maand op het juiste moment op je deurmat en laat je net even iets beter voelen wanneer je een 'bloedlip' hebt. Wij hebben voor jullie bekeken wat er deze maand allemaal in de box zit!


Wat zit er in?

Natuurlijk kunnen anti-doorlekmiddelen niet ontbreken in deze box! We troffen dan ook een flinke voorraad tampons aan in een gezellig zakje en vijf maandverbandjes, bijvoorbeeld voor 's nachts of voor 'zware' dagen.


Ben jij écht helemaal niet te genieten gedurende je menstruatie en is het beter voor je omgeving als je jezelf volledig afzondert? Gebruik dan onderstaande deurhanger en je wordt - gegarandeerd - met rust gelaten door irritante huisgenoten of je niet-begripvolle vriend.


Voor de dames met enorme cravings onder ons zitten er in de box ook honingrietjes! De rietjes bevatten drie smaken: amaretto, kaneel en caramel. Daarnaast is deze zoete lekkernij heerlijk door koffie of thee, over pannenkoeken of... bij de enorme bak ijs waar je 's avonds je hormonen mee onder controle probeert te houden.


En ja, eigenlijk heb je nooit genoeg suiker in huis wanneer je ongesteld bent. Daar is aan gedacht: de box bevat namelijk ook twee zakjes met heerlijke (kant- en klare, ook niet geheel onbelangrijk) caramelpopcorn... Sugar to the rescue!


In de box van deze maand zitten ook twee korenbloemmaskers. Want als je compleet met verse tampon en een bak honing-roomijs op de bank zit, heb je alleen nog maar wat lichamelijke verwennerij nodig... Met dit masker is ook dit probleem opgelost en heb je een heerlijke avond voor jezelf.


Om even helemaal tot rust te komen tijdens je menstruatie kun je deze theetjes op je gemak uitproberen: Moroccan Mint, Jasmine Petals, Fragrant Oolong en Lemongrass & Lemon. Ook zijn er recepten bijgevoegd waarmee je in een handomdraai een heerlijk kopje thee hebt.

 
Abonnement
Heb jij ook elke maand even tijd voor jezelf nodig? En geen zin om elke maand last minute naar de supermarkt te rennen voor tampons? Bestel je maandelijkse box dan hier! Fijn: Je kunt 'm personaliseren door aan te geven wanneer je 'm wilt ontvangen en welke merk tampons je het liefst gebruikt.