Hi, ha, horoscoop: April

Psyche & spiritualiteit door Fleur
De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!

Ram (21 maart – 20 april)
Ja Ram, er staat je wat te doen deze maand! Denk aan een lastig klusje op je werk, een pittig gesprek met je geliefde of het herstellen van een vriendschap. Of je moet vrezen? Nee. Als je er echt aan trekt, zal het zijn vruchten afwerpen. En een promotie zie je wel zitten, toch?
Zo vier jij de lente: Je hebt deze maand niet zo veel met de lente. Zonde, want met een paar blauwe druiven of een simpele hyacint maak je het thuis meteen stukken gezelliger. Enneh, je relatie nieuw leven inblazen kan prima op een zonnig terrasje.
Sekskiller of kamasutraknaller? Vorige maand kon je seksleven niet beter. Houd dat zo en blijf met elkaar communiceren. Het zal tot ongekende hoogtepunten leiden.
Op-en-top jouw moment: Als-ie zijn armen om je heen slaat terwijl je in zijn overhemd een after-seks-ontbijtje klaarmaakt.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Stress, stress, stress! Maar waarom? Alles komt goed, ook als het nu even niet zo lijkt. De truc is dus om dingen los te laten. Voor sommige dingen is de oplossing juist geen oplossing vinden, omdat het probleem te ingewikkeld is of omdat je er geen invloed op hebt. Accepteer dat en je zult je veel rustiger voelen.
Zo vier jij de lente: Trakteer jezelf op een fris huis, dat zorgt ook voor een rustig hoofd. Een paar leuke kussens in wat lentekleuren en een vaas met verse bloemen erbij en klaar is Clara.
Sekskiller of kamasutraknaller? Zeg niet meteen 'nee' op een stomend idee van zijn kant. Wie weet pakt het het wel veel beter uit dan je denkt.
Op-en-top jouw moment: Een mooi compliment uit onverwachte hoek. Go you!

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Leeuwtje, jezelf overschreeuwen is niet de oplossing. Als je een probleem hebt, sta er dan bij stil, praat er met iemand over en los het op. Veel makkelijker dan je (te) stoer voordoen! En ja, er zijn heus mensen die graag naar je luisteren.
Zo vier jij de lente: Wat fleurige bloemen heb je al in huis, dus is het tijd om de deur uit te gaan. Jij gaat in april, weer of geen weer, krokussen spotten in het park en terrasjes doen met vrienden. Eén witbiertje graag!
Sekskiller of kamasutraknaller? Kom op leeuw, dat je hoofd - zoals gewoonlijk - vol zit, is geen reden om je seksleven links te laten liggen. Go for it, want er zit vuur in je, en dat kun jij tussen de lakens prima kwijt. Roar!
Op-en-top jouw moment: Wanneer je inderdaad besluit hem de kleren maar eens van het lijf te scheuren en hij ook jou onweerstaanbaar vindt.

 
Kreeft (22 juni – 22 juli)
Een goede maand voor jou, Kreeft! Je hebt in maart keihard gewerkt en daar zie je nu het resultaat van. Van eventuele kritiek heb je je niks aangetrokken en dat bleek terecht. Tien punten voor vertrouwen op je eigen intuïtie! Laat het een goede motivatie zijn om april weer net zo geslaagd te maken, want dat kan.
Zo vier jij de lente: Een dik vest, een tuinstoel, een goed boek en een glas good old aanmaaklimonade. Daarmee kom je de wat mildere lentedagen opperbest door.
Sekskiller of kamasutraknaller? Je hebt deze maand niet zo'n zin om als een malle in de kroonluchters te gaan hangen. Geeft niks, slow sex is ook heerlijk. En hé, soms heb je van die maanden. Niets om je zorgen over te maken.
Op-en-top jouw moment: Het moment waarop je al die tijd gelijk bleek te hebben, maar je het I told you so-riedeltje - heel professioneel - voor je houdt.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Begin april valt je wat zwaar, Maagd, maar geef niet op. Het is allemaal niet zo erg als het lijkt. Krijg je kritiek? Vat het niet persoonlijk op - deze maand hebben mensen écht het beste met je voor. Relax, doe wat je kunt, en half april zul je zien dat alles je makkelijker afgaat.
Zo vier jij de lente: Trakteer jezelf op een mooie bos bloemen en zeg 'ja' als die vriendin je meevraagt voor een middagje park. Je hebt er misschien niet zo'n zin in, maar het zal je goed doen.
Sekskiller of kamasutraknaller? Je gaat als een razende tekeer op jullie Hästens. Prima, maar is het omdat je er écht zin in hebt, of ben je gefrustreerd? In het laatste geval is het ook goed om gewoon eens met je partner te praten.
Op-en-top jouw moment: Als je alle hobbels en bobbels getrotseerd hebt en de eerste sproetjes op je gezicht blijken te zijn verschenen. Yes, het leven houdt ook weer van jou!

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Voor jou geldt deze maand: adem in, adem uit. Nee, je hoeft niet overal de beste in te zijn en ja, je doet het al prima. Vertrouw op jezelf, want daarmee is het eerder ook altijd goed gekomen. En wat betreft die creatieve plannen: gooi ze niet meteen in de prullenbak, maar schrijf ze eens op. Zo onrealistisch zijn ze namelijk niet.
Zo vier jij de lente: Hop hop, ga lekker naar buiten! Het is misschien nog een tikkie fris, maar de krokussen, het voorjaarszonnetje en de fluitende vogeltjes zijn er niet voor niets!
Sekskiller of kamasutraknaller? Vertel hem wat je lekker vindt - dan kun je de volgende keer weer rekenen op een heerlijk potje seks. Vergeet trouwens niet naar zijn wensen te vragen. Wie weet zijn die wel veranderd...
Op-en-top jouw moment: Als je totaal cool blijft in een hectische situatie en merkt dat iedereen om je heen daar rustig van wordt.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Je hebt even geen zin in uitspattingen deze maand. Geeft niks, doe lekker rustig aan. In mei zul je er blij om zijn. O ja, 'rustig aan' betekent niet dat je alleen maar met de gordijnen dicht binnen moet zitten. In het park een boek lezen of lekker bijkletsen met een vriendin kan ook ontspannend zijn.
Zo vier jij de lente: Pak de auto en rijd eens naar het strand. Een fikse wandeling aan de branding met het lentezonnetje in je rug, zal je goed doen.
Sekskiller of kamasutraknaller? Even geen wilde uitspattingen voor jou deze maand. Lief is wat de klok slaat, want je hebt hem al veel te lang niet écht goed in zijn ogen gekeken.

Op-en-top jouw moment: Als je 'nee' zegt tegen je baas en hij het waardeert dat je je grenzen aangeeft. 

Stier (21 april – 20 mei)

Niet zo twijfelen, Stier, je doet het prima. Al die veranderingen de laatste tijd, zoals dat nieuwe huis, die andere baan en ontwikkelde interesse, zullen je alleen maar goed doen. Dat mag ook wel, na alle tijden van onrust. Geniet ervan!
Zo vier jij de lente: De kas van de bloemist wordt zodanig door jou gespekt dat je elke tweede bos bloemen gratis krijgt. Jij hebt zin om de lente in huis te halen! En dat zorgt ervoor dat jouw gezellige crib binnen mum van tijd tot aan de nok toe vol met vrienden zit.
Sekskiller of kamasutraknaller? Oh la la, hij is heel wat met je van plan. Geniet ervan, zijn moves zullen jullie seksleven enorm verrijken. Ben je single? Het stikt van de bronzige apen om je heen. Aan jou wat je ermee doet.
Op-en-top jouw moment: Wanneer iemand opmerkt hoe belangeloos je bent.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Já, Weegschaal! Je bent terug, dat wil zeggen: je bent weer helemaal in balans! Je leunt achterover zonder lui te zijn, trekt grenzen zonder anderen te laten zitten en bent gul zonder over je heen te laten lopen. Deze gulden middenweg valt ook anderen op: mensen zijn niet bij je weg te slaan.
Zo vier jij de lente: Het liefst boek je een enkeltje Oostvaardersplassen, maar omdat dat niet gaat, maak je maar een lange wandeling door het bos. Tip: neem je kleine nichtje of neefje mee voor wat extra enthousiasme.
Sekskiller of kamasutraknaller? Ruig of lief, stout of alleen een beetje plagerig: jij laat het afhangen van het moment. En dat werkt prima!
Op-en-top jouw moment: Als jou gevraagd wordt die belangrijke presentatie te doen, omdat je zo relaxed overkomt.

Boogschutter (23 november – 21 december)

Het is in april nog even bikkelen, Boogschutter! Je bent al meer wakker dan in maart, maar af en toe moet je nog op scherp gesteld worden. Kijk om je heen, er gebeuren mooie dingen als je erbij blijft!
Zo vier jij de lente: Omdat je nog een beetje uit je winterslaap moet komen, valt het je nauwelijks op dat de temperatuur stijgt en de vogels fluiten. Dat is niet erg, maar koop op z'n minst een mooie lenteoutfit voor jezelf. Daar kikker je van op!
Sekskiller of kamasutraknaller? Laat je af en toe wakker houden door een sexy move van je geliefde. Het is het waard!
Op-en-top jouw moment: Als je met je gloednieuwe pumps aan met-zonder-jas naar buiten stapt en je luid gefluit hoort. Nee, dat zijn geen vogeltjes...

Waterman (21 januari – 19 februari)

Vergeet maart, april is de maand van nieuwe ronde, nieuwe kansen! Alles wat je probeert, zal je iets positiefs brengen: of het slaagt, of je leert ervan en kunt daardoor gemakkelijk een tweede, succesvolle poging doen. Ga er dus voor deze maand, de sterren zijn je uiterst goedgezind!
Zo vier jij de lente: Jij hebt zin in een fris, nieuw interieur. Likje verf hier, nieuw kussentje daar... Je bent ook zo vrolijk, dat je vooral zelf de handen uit je mouwen steekt: kom maar op, DIY-lente-projectjes! 
Sekskiller of kamasutraknaller? Dat luchtige lenteshirtje dat je aan hebt? Nooit meer uittrekken. Laat het hem doen - hij doet het deze maand maar wat graag voor je. 
Op-en-top-jouw-moment: Als je vriend je trakteert op een leukste-vriendin-van-de-wereld-etentje.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Zo, Vissen, gaat-ie weer een beetje? Vorige maand was een beetje donker voor je, maar deze maand zul je weer tot leven komen. Niet meteen, maar snel genoeg: rond half april ben je weer als een vis in het water. Dat is mooi, want er staat een aantal uitdagingen op je te wachten, vooral op het gebied van werk.
Zo vier jij de lente: Je hebt even niet zo veel tijd om aandacht te besteden aan het seizoen, want je moet nogal wat van je baas. Gelukkig wordt hard werken beloond: aan het eind van de maand kun je rustig met je picknickkleed naar het park.
Sekskiller of kamasutraknaller? Seks, seks, seks? Hoe dan, je hebt nauwelijks tijd! Geen probleem. Je lover is deze maand namelijk heus bereid meer te geven dan te nemen.
Op-en-top jouw moment: Als je baas jou om advies vraagt. (En terecht!)

Klopt jouw horoscoop voor aankomende maand denk je?