26 feiten over seks - deel 2

Intiem door Priscilla
Let’s talk about sex baby, let’s talk about you and me. Let’s talk about all the good things and the bad things that may be. Let’s talk about sex! Salt-n-Pepa wist er raad mee. Nu jij nog! Met deze facts ben jij de expert.
 
Eerder hadden we het al eens over de feiten en fabels en de wist-je-datjes. Maar het grote moment is weer aangebroken: het is tijd voor nieuwe seksfeitjes. Because you know: sex sells! En jouw praatjes dus ook.
 
Wist je dat…
 
… vrouwen ook natte dromen kunnen hebben? Dit gebeurt in de remslaap, wanneer de bloedtoevoer naar de vagina vergroot. 
 
… 70% van de mannen seks weigert met hun vrouw tijdens de menstruatie, al vinden ze een pijpbeurtje niet zo erg? 
 
… maar seks tijdens je maandelijkse periode menstruatiekramp kan verzachten? Mannen go for it! It’s just nature…
 
… je met vrijen 20 kilocalorieën verbrandt per minuut? 
 
… mannen per dag zo’n 20 keer aan seks denken en vrouwen 10 keer?
 
 
… 1 op de 10 kinderen verwekt is in een IKEA-bed? 
 
… gymnophoria in de Engelse benaming het gevoel is dat iemand je mentaal aan het uitkleden is?
 
… de g-spot bijna de naam Whipple Tickle heeft gekregen? De professor die de uitdrukking heeft bedacht, heet namelijk Beverley Whipple. 
 
… de tepels van een man even gevoelig zijn als die van een vrouw? 
 
… er twee soorten penissen zijn: growers en showers? Bij de growers groeit de lengte van de penis bij een erectie, de showers blijven achter en moeten het doen met een lengte die (vrijwel) hetzelfde blijft. (Ook wel bloed- en vleeslullen.)
 
… de penis hangt, omdat het daar iets koeler is en beter is om sperma te produceren? 
 
… vrouwen met een zandloperfiguur vaker vruchtbaarder zijn? 
 
… mannelijke honingbijen maar één keer seks hebben in hun leven? Tijdens de ejaculatie breekt de penis af in het vrouwtje. Binnen een paar uurtjes is het plezier en het leven van de bij afgelopen. 
 
… we in ons leven gemiddeld 20.160 minuten zoenen, ofwel: 336 uur, 14 dagen en 2 weken. 
 
…. een Russische vrouw de meeste kinderen heeft gebaard? In de periode 1707 – 1782 gaf ze het licht aan 16 tweelingen, 7 drielingen en 4 vierlingen. Goed voor een totaal van 69 kinderen.
 
… uit een onderzoek van het Engelse tijdschrift Glamour blijkt dat 75% van de vrouwen fantaseerde dat haar man zich zou verkleden als brandweerman? Mannen, jullie weten wat je te doen staat! 

 
… de oude Egyptenaren gedroogde poep van de van de krokodillen gebruiken als voorbehoedsmiddel? Het ruikend goedje bevat namelijk zaaddodende eigenschappen.
 
… een man gedurende zijn hele leven gemiddeld 1,5 liter zaad ejaculeert? 
 
… gewichtsverlies de grootte van de penis schijnt te vergroten? Als mannen namelijk zo’n 16 kilo afvallen, wordt hun penis 2,54 centimeter groter. 
 
… de meest populaire plek voor mannen en vrouwen om over seks te fantaseren, op het werk is? Hoe zou dat nu komen...? 
 
…geslachtsgemeenschap gemiddeld zo’n 7 tot 8 minuten duurt? 
 
… wanneer een man zijn  zaad verliest er slechts 200 van de 100 miljoen spermazaadjes het eicelletje van de vrouw vinden? Hoera! Het is jou gelukt! 
 
… vrouwen nog steeds zwanger kunnen worden na 5 tot 8 dagen na seks? De visjes kunnen namelijk zo lang leven in het baarmoederslijmvlies van de vrouw.
 
… je als je een goed orgasme wilt krijgen beter geen hakken kunt dragen? Je bekkenbodem kan namelijk maar tot een maximum samentrekken, maar door het dragen van hakken trekt deze al samen net zoals bij een orgasme. Hierdoor kun je niet het maximum eruit halen wat erin zit. Get it?  
 
… de Russische Tatiata Kozhevnikova in het Guiness Book of Records staat? Ze kan met haar vaginaspieren maar liefst 14 kilo optillen! Maar hoe doe je dat dan...?  
 
… een enkele man in twee weken genoeg sperma produceert om iedere vrouw op de planeet te bezwangeren? 
 
Welke seksfeitje vind jij het meest opmerkelijk?