De lekkerste vibo?s en dildo?s

Intiem door Marleen_S
T(h)rillseekers en Tarzanfans opgelet! Voor iedereen die de vibe niet echt voelt en niet terugdeinst voor een beetje siliconen en rubber tussen de lakens, verzamelen wij de lekkerste vibrerende genotsknotsen.

 
De dildo. Uit het niets verscheen hij in onze favo serie Sex and the City en het tijdperk van deze magische vreugdestok was officieel ingeluid. Inmiddels zijn dildo’s en vibrators niet meer uit de slaapkamer weg te denken en heb je ze in allerlei soorten, maten én met verschillende trilfuncties.
 


Voor de creatievelingen

Een dildo is allang niet meer een vleeskleurig, wiebelend geval dat je maar eng aanstaart vanaf het nachtkastje. Ontwerpers - ja, die zijn er - komen met de creatiefste oplossingen. 

1. Starfish

Zoals de Starfish. Nog niet gespot in de Nederlandse sextoys-winkels, maar er worden een hoop goede recensies geschreven over dit ding. En zoals de naam al doet vermoeden, is de Starfish precies wat je ervan verwacht. Nu alleen nog even het beeld van Patrick de Zeester van ons netvlies verwijderen...

2. Met afstandbediening

Soms wil je gewoon eens wat anders in bed. En aangezien de meeste vrouwen een groot voorstander zijn van voorspel en mannen vaak niet, is de vibrator met afstandbediening een schot in de vaginaroos. Ga bijvoorbeeld met je lover uit eten en geef hem de afstandbediening. Hij geniet ervan dat jij geniet en dat hij de macht heeft. Driedubbele win-winsituatie.


3. Pomp it up

Nog niet echt zeker over welk formaat nou het beste is voor je? Voor je in de weer gaat met mega Tarzans en parapluformaten, is de oppompbare vibo wat voor jou. Kwestie van met het handpompje de gewenste maat bepalen en inbrengen.

4. Magic fingertips

Ook al claimen sommige mediums een zesde zintuig te hebben, met deze vibo heb je het pas écht. Je schuift deze vibo heel gemakkelijk over je vingertoppen (of over de zijne, nog spannender) en het vingerwerk kan beginnen. 

Voor de diehards 
Als een kek printje op je elektronisch hulpmiddeltje niet genoeg is, dan kun je gaan voor wat extremers. Wat overigens alleen aangeraden wordt als je echt ten einde raad bent of heel ervaren. Anders wordt het een enkeltje naar de Eerste Hulp.

1. Pleasure Rocker XL

Nou, de naam doet misschien nog niet direct een seksbelletje rinkelen, maar met deze vibrerende variant ga je voor XL. Qua formaat, maar zeker ook qua functies. Er is eigenlijk geen enkele kant waar je met de Pleasure Rocker XL niet mee op kan. Letterlijk.

2. Power Probe

Ook al rust er nog steeds een piepklein taboe als het aankomt op de combinatie van anaal en seks, toch lusten er mensen pap van. Is zijn joystick niet meer voldoende (of heb je geen partner, maar ben je wel nieuwsgierig) dan kun je het met de Power Probe een poging wagen. Advies: wees niet te zuinig met glijmiddel.


3. The Cannon

Omdat het idee van je vuist gebruiken nou niet bepaald aantrekkelijk is, bedachten de ontwerpers van The Cannon dat er iets op de markt moest komen. De naam zegt het al, hij komt binnen als een bom en schiet je hopelijk naar de hoogste hoogtepunten.

4. Horse penis

We snappen niet echt het 'waarom' van deze dildo, maar dat de Horse Penis in productie is genomen, zegt genoeg over de euh, bijzondere wensen van het volk. Het heeft alles, extreme lengte én extreme dikte. Maar het idee dat je het met een paard doet, lijkt ons verre van opwindend.

Klein maar fijn

Deze categorie is misschien wat meer geschikt voor het gros van de naar seks hunkerende dames. Maar laat je niet misleiden door de titel, want de volgende dildo's en vibo's zijn wellicht klein maar fijn, ze hebben wel een groots effect. Tenminste, dat is wat de makers ervan beweren.

1. Het ei

Deze kleine mini neem je zo mee in je handtas, mocht je op een onbewaakt moment jezelf even willen terugtrekken. Ook misstaat hij niet op je nachtkastje, want niemand die weet welk geheim achter dit kleine eitje schuilt.

2. We-vibe 2

Samen seksspeeltjes uitproberen is natuurlijk leuker dan alleen je gang gaan. Met de We-vibe 2 is het ook echt genieten voor twee. Dit kleine vibratortje stimuleert niet alleen jouw intieme zone. Als je 'm in bepaalde standjes gebruikt, heeft je sekspartner er ook plezier van.


3. Lelijk badeendje

Wil je er van verzekerd zijn dat je je vibo'tje altijd bij de hand hebt? Deze rubberen badeend van plezier lijkt een doodnormaal badspeeltje, hij is het stiekem niet. Je gebruikt 'm namelijk voor een intieme massage. 

4. Ring

"If you like it then you should have put a ring on it." Beyoncé heeft gelijk, als hij het leuk vindt doet hij er een ring om. En nee, dan bedoelen we niet de diamanten versie om joúw ringvinger, maar een rubberen om zijn middelste vinger. Een cockring en dildo in één. Het bestaat. Én het is te koop.

Beroemde vibo’s

Sommige vibo's en dildo's zijn gewoonweg beroemd, omdat ze legendarisch zijn geworden in bepaalde films. Zoals deze exemplaren...

The Rabbit – Sex and the City
fout in embed: media provider niet ondersteund

Op afstand – The Ugly Truth
fout in embed: media provider niet ondersteund
 
Het kekke printje - Not Another Teenage Movie
fout in embed: media provider niet ondersteund

En de hamvraag is natuurlijk: wat is jouw favoriete joystick?