Met dikke korting naar een make-upworkshop van Estée Lauder!

Make-up door Ze.nl

Mooi hoor, opgemaakte modellensnoetjes! En ook make-uptutorials zien eruit alsof het een makkie is, maar helaas kun jij nog geen veegje of streepje evenaren. No worries. Wij mogen fikse korting voor een make-upworkshop weggeven!  

Jij houdt van make-up maar het aanbrengen is en blijft lastig. Herkenbaar? Of wil jij gewoon een keer tips van een professional? Dat kan! Jullie als leZeressen van Ze.nl krijgen een unieke kans om voor een fijn prijsje een workshop van Estée Lauder bij te wonen. Tip: ook leuk als verjaardags- of moederdagcadeau! 
 
Wil je make-uples van een professional? Gigi Bowmer, make-up artist voor Estée Lauder, organiseert een fijne make-up workshop om jou alle tips & tricks te leren. Je begint bij de basis – een mooie, goed verzorgde huid – en leert vanaf daar de meest fantastische make-up looks te creëren. Altijd al eyeliner in een rechte, bibbervrije lijn willen aanbrengen? Of een smokey eye of super lipstick? Gigi Bowmer deelt de beste tips van professionals. Uiteraard wordt er gewerkt met de luxe producten van Estée Lauder en ontvang je voor thuis de nieuwe Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Crème t.w.v. € 57! En dat allemaal onder het genot van een hapje, een drankje en véél gezelligheid. 
 
 
Wanneer?
Lijkt het jou leuk om hierbij aanwezig te zijn? De workshops worden op de volgende data gegeven:
Donderdag 22 mei 19.30 - 22.00 uur
Zaterdag 24 mei 10.30 - 13.00 uur
 
Locatie? 
Gigi Bowmer Beauty and Business
Broekzijde 29, Moergestel
 
Kosten?
LeZeressen van Ze.nl betalen nu slechts € 55 p.p. in plaats van € 70,- inclusief hapjes, drankjes én een cadeau t.w.v. € 57.
 
Meedoen?
Per sessie is plek voor 8 personen, wees er dus snel bij! Mail voor 15 mei naar info@gigibowmer.com o.v.v. ‘Ze.nl - Estée Lauder’ om je aan te melden. Vermeld je naam, adres, mobiele nummer en de datum van de workshop waaraan je wilt deelnemen.

Succes en veel plezier alvast!