Het perfecte lichaam volgens vrouwen én mannen

Lichaam door Kimberly

The perfect body, hoe ziet-ie eruit? Als wij vrouwen het voor het zeggen hadden, kozen we voor de borsten van Jennifer, de buik van Gwyneth en de heupen van Emma. Maar de mannen, die denken daar héél anders over! 
 
De tijd gaat retesnel en voor je het weet is het weer zomer (lees: in bikini). We hunkeren massaal naar biologische producten en superfoods, vermijden – als het even kan – de suikers, en zweten ons de kleren van het lijf in de sportschool. En dat allemaal voor die kolerebikini. Zucht. Dat we bezig zijn met ons lichaam, moge duidelijk zijn. Maar wat is nu het ideale lijntje? 


Curvy curves 
Mannen houden van curves. En dat kwam ook klaarblijkelijk uit dit onderzoek: terwijl vrouwen kozen voor de ietwat jongensachtige heupen van de jeugdige actrice Emma Watson, begeren mannen de rondingen van het 34-jarig model Kelly Brook. En de boobies? Tja, dat verschilde ook zo’n 3 à 4 cups.

De mannen 

En hoe ziet het lichaam van jouw Mr. Perfect eruit? Breed en gespierd? Of richt jij jouw pijlen meer op de bobbel in zijn broek? Anyhow, dit was het eindresultaat:
 


Man vs. vrouw 
Wat ons opviel is dat de vrouwen best een vetrolletje meer mogen hebben, en de mannen niet zo breed en gespierd hoeven te zijn. Wat de mannen betreft hoeven we niet te streven naar die perfecte, platte buik en de mannen zelf hoeven niet met een overload aan gewichten te zwoegen voor de ‘perfecte’ biceps. Kortom: we hoeven niet zo streng voor onszelf te zijn, en mogen - hallelujah - best een chocolaatje of biertje meer! 

Wat is wat jou betreft 'het perfecte lichaam' voor zowel de man als vrouw? 

Bron: DailyMail