Zomertip: droge, frisse oksels dankzij syNeo5

Lichaam door Redactie Ze.nl
Je kent het vast wel: je bent lekker in de zomer op je fiets naar je werk gegaan, maar als je aangekomen bij kantoor van je fiets afstapt en in de spiegel kijkt, zie je twee ronde, natte plekken. Aaargh! Not so charming
 
Nu kun je natuurlijk een halve fles deodorant opspuiten om de geur te verbloemen, of je jasje de hele dag aanhouden zodat je de plekken niet ziet, maar je pakt hiermee niet echt het probleem bij de kern aan. Morgen zullen die natte plekken onder je oksels er gewoon weer zijn. En overmorgen. Daarom is het beter om het overmatig zweten tegen te gaan. 
 

Hoe dan?
Heb je weleens gehoord van syNeo 5 Antitranspirant? Dit is geen deodorant, maar een merk met verschillende antitranspirantproducten om het zweten tegen te gaan. ’s Avonds voor het slapengaan breng je het op, zodat het product ’s nachts zijn werk kan doen. Het zweet en de bijbehorende luchtjes worden dan tot 5 dagen weggenomen. I-de-aal. Als je overmatig zweet is het product echt een uitkomst. De werking verschilt van persoon tot persoon: sommige dames zullen helemaal niet meer zweten, anderen zullen het een stuk minder doen.
 
De Antitransparant van syNeo 5 is verkrijgbaar als pompje en als Roll-on. Last van zweethanden? Probeer dan eens syNeo dry hands-crème. De producten zijn niet getest op dieren en zijn vrij van Cfk’s. 
 
Wil je meer weten? Kijk dan op syNeo.nl.