Lifestyle / Psyche & spiritualiteit
Psyche & spiritualiteit

Hi, ha, horoscoop: Mei

De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!

Ram (21 maart – 20 april)
Als de stresskip zelve heb je de maand april nog maar net overleefd. Deadlines, talloze leuke en minder leuke afspraken en slapeloze nachten waren jou bijna fataal geworden. Naja, overdrijven is ook een vak, maar ook daar ben jij best goed in. De truc is diep in- en uitademen, positief blijven, vooruit kijken naar een wat minder drukke maand en last but not least: je mag best trots zijn op wat je afgelopen maand hebt gefikst. You go girl
Hier word jij blij van deze maand: Het liedje In your arms, die sushidate die gepland staat, het kwik dat stukje bij beetje stijgt en die vriendelijke man die je helpt bij de kassa in de buurtsuper. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Alhoewel jij in een seksdip zat (lees: Sahara-modus down there) heb jij zijn pie- ehh.. het licht weer gevonden. Sta open voor wat hulpmiddeltjes tussen de lakens zoals glijmiddel. Het zal jouw seksleven een échte boost geven. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: En om je helemaal klaar te stomen voor een knetterende kamasutraknaller, lees eventjes deze 26 feitjes over seks
 
Steenbok (22 december – 20 januari)
Mei wordt een maand waarin je knotsen van knopen gaat doorhakken. Zo besluit je in te gaan op het voorstel van je baas, koop je dat veel te dure kledingstuk wat je al 837 jaar wilt hebben en maak je een afspraak bij de tattooshop voor jouw fijne, vrouwelijke tattoo. 
Hier word jij blij van deze maand: De gouwe ouwe knaller Bomba, dat onverwachtse complimentje van die hunk waar je stiekem een oogje op hebt, jouw favo tijdschrift wat weer op de deurmat valt en de eerste krokussen die uit de grond ploppen. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Je zit vol energie en ziet een stevige vrijpartij (tussen die krokussen, in jullie zelfgeknutselde boomhut, in de dierentuin naast de aapjes) wel zitten. Vertel hem jouw spannende ideetjes. Dat zal-ie op-en-top vinden. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Dit artikel is voor jou een fijne inspiratiebron voor jouw tattoo. 
 
Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Het loopt even allemaal niet zoals gepland. Terwijl jij veel energie en bovendien tijd kwijt bent, werpt dit helaas niet zijn vruchten af. Een dikke domper, maar probeer het gewoon nóg een keertje. De aanhouder wint, toch? Probeer de teleurstelling te verwerken door te praten met vriendlief of een goede vriendin en probeer de frustratie niet af te reageren op de mensen die dicht bij je staan. Vanzelf zullen de positieve dingen weer op jouw pad belanden. 
Hier word jij blij van deze maand: Een goed gesprek met je beste vriendin, een vers gebakje bij de thee, een liedje waarvan je de titel niet weet en een dagje uit met je vriend. 
Sekskiller of kamasutraknaller? In de maand mei zul je een flinke ommekeer merken in jullie seksleven. In plaats van jullie standaard, suffe seksrondje in bed, proberen jullie een spannende plek en een nieuw - niet zo comfy - standje uit. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Met deze tips bezorg jij jezelf een topdag. 

Kreeft (22 juni – 22 juli)
Je hebt goede ideeën, maar stelt het uit om ze uit te voeren. Probeer stapje voor stapje te beginnen door jouw ambitieuze plan te vertellen aan een vriendin. Wat vindt zij ervan? Tip: leg een pen en notitieblokje op je nachtkastje zodat je out of the blue-ideetjes linea recta kunt noteren. 
Hier word jij blij van deze maand: Verse bloemen van de markt, een opwarmend rooibostheetje, het keukenmankementje wat ein-de-lijk gemaakt is en de onverwachte zon op een vrijdagmiddag.
Sekskiller of kamasutraknaller? Of jij in de seks-mood bent? Zekers te weten! Alleen twijfel je over jouw bedkunsten. Je vindt het moeilijk om het hier met jouw sekspartner over te hebben maar wilt 'm toch een fijn bedfeestje geven. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Of je goed bent in bed? Hopelijk heb je wat aan deze signalen
 
Maagd (24 augustus – 23 september)
All the sigle ladies, now put your hands up! Je bent een happy single, en geniet van het vrijgezellenbestaan. Bij elk feestje ben jij van de partij en samen met jouw vriendin - die ook vrijgezellig is - beleef je avonden om nooit te vergeten. Die huilen-van-het-lachen-momentjes zijn fijne herinneringen, maar probeer je ietwat meer te focussen op je carrière. Het valt prima te combineren. 's Nachts een bikkel, overdag een bikkel. Toch? 
Hier word jij blij van deze maand: Een knalfuif tot in de late - of beter gezegd: vroege uurtjes, een familiediner bij je ouders en het liedje Rather be
Sekskiller of kamasutraknaller? Tja, het nadeel van een happy single is dat je wat minder happy bent over je seksleven. De seks zelf is prima, maar het vinden van de right guy is een ander verhaal. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Draag jij een legging met een té drukke print? Of dans jij de klok rond op puntige pumps? Dan zijn dat wellicht de redenen waarom jij geen vent aan de haak slaat. Meer modetrends die mannen afschuwelijk vinden, lees je hier
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni)
Overal wil jij vlammen. Zowel op het werk, als op de dansvloer, als tussen de lakens. Gevolg: een tikkeltje tijdsdruk. Probeer iets minder hooi op je vork te nemen, en goed voor jezelf te zorgen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een lekker warm bad - met lavendelolie - te nemen. Steek een drietal kaarsjes aan, sla je favo tijdschrift open, en jouw me-time is geslaagd. 
Hier word jij blij van deze maand: Een warm bad, jouw fluffy huisdier die gekke streken uithaalt en de lekkere lentelucht. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Helaas pindacheese, je hebt het gewoon eventjes druk. Alhoewel de vonken er vanaf vliegen, komen jullie er gewoon eventjes niet aan toe. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Heb je weinig tijd maar wil je toch even lekker relaxen met wat leuke sites? Wij verzamelden 10 websites voor als je weinig tijd hebt. 
 
Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Houd een klein oogje op je financiën, want je kunt onverwacht voor fikse uitgaven komen te staan. Is het niet de vaatwasser die er opeens mee stopt, dan is het wel de wc die niet meer doortrekt. Bovendien staat er een duur doch leuk uitje op de planning, en die wil je liever niet missen. 
Hier word jij blij van deze maand: Een romantische verrassing van je vriend, een moviemarathon all by yourself en de vergeten Ben & Jerry's in de vriezer die je plots weer vindt. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Pff, ondanks dat je veel van je lover houdt, moet je er niet aan dénken om een rondje te gaan rampetampen. Nee, jij hangt liever op de bank. Met je Ben & Jerry's. In je onesie
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Bovendien kan jij jouw nachtrust goed gebruiken. Lees daarom hier dé 10 tips om te slapen als een roosje. 
 
Stier (21 april – 20 mei) toe aan verandering
Of het nu om je baan, je kapsel of je interieur gaat, jij bent toe aan verandering. Probeer niet té enthousiast te beginnen maar begin stapje voor stapje. Knip bijvoorbeeld je haar eerst in een bob voordat je overgaat tot een pixie cut en verschuif eerst alleen de eethoek voordat je de muren eruit begint te slopen. Kortom: doe het lekker rustig aan! Dat geldt overigens ook op je werk. Neem wat meer vrije dagen op en geníet ook van je vrije dagen. 
Hier word jij blij van deze maand: Een middag terrassen met vriendinnen, jouw H&M-bestelling die is binnengekomen, je werk wat je hebt afgerond en een ontbijtje op bed. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Kamasutraknaller. For sure. Jij bent toe aan verandering, en dat zorgt voor de nodige bedpret. Jij neemt het initiatief, deelt jouw fantasieën en koopt een pikant setje. Eén ding is zeker: vriendlief houdt wel van veranderingen... 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Dat jij wilt experimenteren met je haar moge duidelijk zijn. Probeer ook eens deze hippe hairdo's voor in een handomdraai! 
 
Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Met je gezondheid gaat het steeds beter. De kleine, krengerige kwaaltjes lijken nu eindelijk verleden tijd en je voelt je kiplekker. Probeer het rustig aan te doen, en maak verstandige keuzes. Luister naar je lichaam, het zal je goed doen! Haal gezonde groenten in huis, ontbijt met een groene smoothie en maak een avondwandeling met een vriendin die je al in tijden niet hebt gesproken. 
Hier word jij blij van deze maand: Het weerzien van een oude vriendin, vrolijke vogels die in de ochtend fluiten en een goed boek voor het slapen gaan. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Je besluit eens om het over een andere boeg te gooien. Dirty talk, sexy setjes, handboeien, het kan niet gek genoeg. Maar pas op, want hij - en zijn kleine vriend - zullen niet alles als even prettig ervaren. Bovendien is dirty talk niet jouw sterkste punt, dus think twice voordat je iets zegt... 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Herkenbaar
 
Boogschutter (23 november – 21 december)
Jij bent een lentelover! Je geniet met volle teugen van de geringste zonnestralen en drinkt graag, als het even kan, een wijntje of 3,4. Fijn! Blijf je echter wel concentreren op je werk, je kunt op dit moment veel voor elkaar krijgen. Wij zeggen: grijp je kans! 
Hier word jij blij van deze maand: Een compliment van je baas, een goed gesprek met je vriendin en een lekker én gezellig etentje met je familie. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Je hebt nog net niet de stofwolken hangen down there, dus er is duidelijk sprake van een sekskiller. Of je nu single bent of een relatie hebt, het zit er helaas eventjes niet in. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Ben je single? Dan is dit jouw Zinderende Ze.nl-momentje. 
 
Waterman (21 januari – 19 februari)
Je bent prettig gezelschap en jouw omgeving vindt het fijn om met je te praten. Zit er een vriendin in trouble? Jij bent de eerste die dit weet. Voor een ander heb je altijd het juiste advies, maar voor jezelf? Ho maar! Je bent een typische twijfelkont. Klop zelf ook wat vaker aan bij vriendinnen, zij vinden het fijn om wat terug te doen en bovendien kunnen zij jou wijs advies geven.  
Hier word jij blij van deze maand: Een onverwachte sleepover met vriendinnen en een vers gewassen bedje na een lange werkdag. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Je lover komt even op de laatste plaats. Je vriendinnen hebben je gewoon nodig. Probeer desondanks hem de verdiende aandacht te geven. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Ook al ben je geen vrijgezel meer, toch kan een relatie soms best ruk zijn. 
 
Vissen (20 februari – 20 maart)
Deze maand vertoef jij liever thuis. Het liefst in de tuin met een brandend zonnetje, maar in tijden van slecht weer vermaak jij je prima met die überspannende serie waaraan jij verslaafd bent. Je wilt je eigen gang gaan, maar pas op: er wordt (soms) aan alle kanten aan je getrokken. 
Hier word jij blij van deze maand: Goed nieuws uit onverwachte hoek, het liedje Happy (hij blijft leuk) en de vakantie die geboekt is voor deze zomer. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Jouw - normaliter - laag libido heeft een onverwachte stijging gedaan. En dat gaat hij heel leuk vinden...
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Ben jij inderdaad een heuse huismus? Check dan eens deze leuke date-ideeën voor in huis! 

Klopt jouw horoscoop voor aankomende maand denk je?