Handig: deze gadget is jouw redder in nood

De maatschappij door Kimberly
Als niet-zo-happy-single heb jij besloten iets aan je vrijgezellenleventje te doen. Toch blijkt de date uit te lopen op een fiks fiasco! Het is een ware vent from hell en je wilt nú weg. No worries, deze gadget helpt je uit de brand.
 
De Guardian Angel biedt een perfecte vluchtweg voor de vrouw in nood. Met één druk op de knop wordt er automatisch gebeld naar je eigen telefoon en kun je doen alsof je beste vriendin je belt met een noodgeval. De ideale smoes om die date – die de postzegelverzamelaar en sloddervos zelve is – te verlaten. Fieuw… Saved by the bell
 
 
Undercover 
Deze überfijne gadget, zou geen überfijne gadget zijn als-ie niet ‘undercover’ kon gaan als chique accessoire. Hij kan zowel als zilveren armband, als als ketting gedragen worden. Zo zal niemand op de hoogte zijn van jouw kleine redder in nood, én draag je ook nog eens een mooi sieraad. Twee vliegen in één klap.
 

 
SOS
Reuze handig natuurlijk, zo’n armband, maar de Guardian Angel biedt behalve een fijne vluchtweg, ook veiligheid, zo meldt DailyMail. Druk je een ander knopje langer dan drie seconden in, dan stuurt het automatisch een SOS-bericht naar een aangewezen persoon. Zo wordt een ouder, vriend of vriendin op de hoogte gebracht dat jij in gevaar verkeert én stuurt-ie jouw exacte locatie. Het pareltje kost € 85 en is wereldwijd beschikbaar. 

Wat vind jij van de Guardian Angel? Zou jij 'm dragen?