Leuke bizarre gadgets

Cadeaus & hebbedingetjes door Janneke
Speur jij het web ook weleens af voor maffe gadgets? Wij wel en dan kom je zo nu en dan de meest bizarre dingen tegen. ?Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg?, komt er bij ons niet in! Take a look!

Sloffen die je opwarmt in de magnetron, een mok waar je op kunt schrijven en een trendy pump waarmee je kunt bellen... Ze.nl zet de meest leuke en bizarre gadgets voor je op een rij! Schaf ze voor jezelf aan of geef ze bijvoorbeeld met Kerst cadeau!

Magnetronsloffen
Heb jij ook zo?n afschuwelijke hekel aan koude voeten? Maak dan kennis met de magnetronsloffen (? 24,95). Stop de fijne pantoffeltjes voor negentig seconden in de magnetron en je kunt urenlang genieten van warme pootjes. Voor een heerlijke geur, kun je er zelfs voor kiezen om er een druppeltje lavendelolie op te doen. En als we dan toch sloffen aan het kopen zijn, neem deze heerlijke massage-pantoffels (? 24,95) er dan ook bij! Klinkt dat niet heerlijk?Zingend in slaap

Luister jij ook graag nog wat muziek in bed, maar word je gek van die oordopjes in je oor? Dit muziekkussen (? 24,95) is dan de ideale oplossing. Sluit je Ipod of MP3-speler aan, leg je hoofd op het kussen en geniet van je favoriete deuntjes.

Stylish belletje
Voor alle vrouwen met een grote liefde voor schoenen: de stiletto telefoon (? 24,95)! Hoe hip is het als je deze in je woon- of slaapkamer hebt staan? Je kunt ?m overigens ook cadeau doen, origineel ben je dan zeker! Naast het toffe design is de telefoon ook zeer functioneel. Zo heeft hij onder andere nummerherhaling en verschillende beltonen. En voor de liefhebbers nog een andere variant: de rode lipjes (? 24,95). 
I love you-toast

Je lover verrassen met een ontbijtje op bed is schattig, maar het kan natuurlijk nog veel romantischer. Serveer de I love you-toast (? 34,95) en je zult geheid veel lieve bedankjes van je vent krijgen!

Kras de wereldkaart
Dit is echt ontzettend leuk! Op deze wereldkaart (? 16,75) kun je precies aankrassen waar je bent geweest. Heb jij al veel van de wereld gezien of ben je van plan binnenkort te gaan reizen? Koop deze kaart en kras al je bezochte plekken aan!Make a wish

Een wens doen na het uitblazen van je verjaardagkaarsjes is zo passé. Wil je echt met de tijd mee, dan laat je natuurlijk een vliegende wenslampion (?10,50) de lucht in gaan. Deze ?ufoballon? is ontzettend leuk voor een huwelijks-, examen- of verjaardagsfeest. Volgens de traditie kun je een wens in de ballon fluisteren bij het oplaten. Hoe verder de ballon komt, des te groter de kans dat de wens uitkomt?

De memo mok
Hoe handig is dit: de memo mok (? 13,95). Deze keramische beker dient niet alleen als drinkbeker, maar ook als memobord. Vergeet je vaak dingen en schiet het je tijdens de koffiepauze ineens weer te binnen? Noteer het op je mok! Weten je collega?s nog steeds niet of je suiker in je koffie of thee hebt? Schrijf het op je beker en ze zullen hieraan herinnerd worden. Een absolute must, nietwaar?Welke is jouw favoriet? En ken jij nog leuke of grappige gadgets?