Hi, ha, horoscoop: Juni

Psyche & spiritualiteit door Kimberly
De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!

Ram (21 maart – 20 april)
Fit for summer? Jij (nog) niet. Eten is gewoon té lekker en daarnaast houd jij wel van een bonbonnetje op zijn tijd. Of naja, op zijn tijd… Stiekem ben je verknocht aan suiker. En ook een frietje met gaat er prima in. Je sportgedrag? Die is ook nog steeds niet helemaal zoals-ie moet zijn. Probeer iets vaker te sporten, stel een persoonlijk doel op en weet waarvoor je het doet. Kortom: probeer doelen voor ogen te houden. Dit geldt niet alleen je beachbody, maar ook voor bijvoorbeeld je werk. Zwoegen en zweten heeft alleen zin als je weet waarvoor je het doet. 
Hier word jij blij van deze maand: Jouw persoonlijk hardlooprecord, zomerse aardbeitjes en een dagje uitwaaien op het strand met een vriendin. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Jouw libido stijgt net zo hard als de thermometer en jouw bedpartner is hier maar al te blij mee. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Wil je weten wat je kunt doen voor een onvergetelijke date? Lees dan eens deze 5 date-ideeën met een snufje seks. Succes gegarandeerd…   
 
Steenbok (22 december – 20 januari)
De romantiek tussen jou en vriendlief is niet bepaald om over naar huis te schrijven zullen we maar zeggen. De romance is net zo sparkling als die dooie huisplant die hij steeds vergeet water te geven (zucht). Tja, wat wil je ook als hij continu in zijn blauwe joggingbroek rondloopt, jij als koos make-uploos rondbanjert en jullie enige uitstapje de buursuper is… Onze tip? Steek wat meer moeite in jullie relatie. Natuurlijk hoef je er niet altijd op-en-top uit te zien, maar je kunt je best voor een avondje optutten. Neem hem mee uit eten en verras hem met een fleurig lingeriesetje. 
Hier word jij blij van deze maand: Als je merkt dat jouw inzet zijn vruchten heeft afgeworpen, hij jou een complimentje geeft over je nieuwe jurk (hij ziet het!) en het giga geluksmomentje dat jij krijgt als je hoort dat je een kitten van hem mag. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Jullie zullen deze maand uit jullie seksdip herrezen worden. In plaats van het standaard ritueeltje knallen jullie er een standje-onbekend in. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Bye bye koos make-uploos, hello sparkling you
 
Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Druk, druk, druk! Je hebt het druk. Want behalve de zomer, staat ook een deadline voor de deur. Je maakt heel wat overuurtjes, en dat merk je. Talloze to-do’s spoken 24/7 door je hoofd, je rug begeeft nog net niet aan een hernia en je bed is je best friend. Probeer jezelf een dagje vrij te gunnen. Jouw werkstuff is verboden terrein en je zelfgecreëerde hammam is de plek waar je moet zijn. 1,2,3 zen… 
Hier word jij blij van deze maand: De fijne massage die jouw vriend geeft op die knoertharde, verkrampte nekspieren, de geur van verse regen en een onderdeel van je werk wat je hebt afgerond. Pff... een pak van je hart! 
Sekskiller of kamasutraknaller? Een lichte sekskiller. Jij hebt het gewoon druk en denkt eerder aan dat hoofdstuk wat je nog moet afmaken dan aan seks. Toch is het misschien best oké om je te wagen aan een fijne vrijpartij. Dit helpt je te ontspannen en wellicht helpt het zelfs voor betere prestaties! 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Hoe je een ontspannen avondje voor jezelf houdt? Dat lees je hier

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Soms stel jij te hoge eisen aan jezelf. Je wilt koste wat het kost die ene functie, wilt last minute 8 kilo afvallen en je wilt je vriendin helpen ondanks dat je daar eigenlijk geen tijd voor hebt. Jouw focus ligt op de toekomst en je richt je graag op je carrière. Goed bezig! Maar vergeet je niet te genieten? Relax iets meer, geniet van de kleine dingen om je heen en waag je aan spontane acties! Je zult jezelf sterker voelen dan ooit, en die functie? Dat zit wel snor. 
Hier word jij blij van deze maand: Een verfrissende ijsthee op een overvol terras, het weekendje weg wat jij en vriendinnen plannen en een nostalgisch momentje wat je doet denken aan vroeger. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Ja hoor, de vonken spatten er vanaf. Normaal gesproken ben je druk in de weer om hem te plezieren, maar dit keer neem je zelf de tijd om ook eens te genieten. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Lees eens deze 25 levenslessen. Je zult al snel merken dat je die eisen overboord mag gooien. Auf Wiedersehen
 
Maagd (24 augustus – 23 september)
Jouw vrijgezellenleventje bevalt je maar al te goed en de laatste ben jij samen met je vrijgezellige vriendin in de feeststemming. Jullie gaan van het ene naar het andere feestje en met de zomer in jullie bol hebben jullie tig festivalkaartjes besteld. Ook de zomervakantie naar het zonovergoten partyeiland is geboekt en de laatste croptopjes en shortjes zijn geshopt. Jullie hebben er zin in! Maar vergeet je niet om af en toe langs je ouders te gaan, de boekhouding te doen en die bergen met was te wassen? Kortom: soms is het nodig om prioriteiten te stellen. Het zal jou, en jouw omgeving, goed doen en bovendien kun je dan éxtra genieten van het volgende feestje.  
Hier word jij blij van deze maand: Het nummer A Sky Full Of Stars, de korting die je krijgt op een kledingstuk en de ouderwetse pannenkoek met stroop en poedersuiker die je al 374 jaar niet meer op hebt. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Nou, it’s raining men bij jou, en daar maak je ook goed gebruik van. Ook hierbij geldt dat je soms beter een prioriteit kunt stellen. Een onveilig vrijpartijtje is misschien in het moment suprême leuk, maar na 9 maanden piep je wel anders. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Je bent een bezig bijtje en daarom wil je een snel prakkie op tafel. Toch pakt dit niet altijd even gezond uit. Wil jij op een gezondere tour? Probeer dan eens deze recepten
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni)
Juni is dé maand voor veranderingen. Het is de hoogste tijd om verandering te brengen in dingen waarmee je – al een langere tijd – niet tevreden bent. Want eerlijk is eerlijk: de laatste tijd liep jij steeds vaker te klagen en was je niet meer blij met de dingen die je bereikt had. Stop it! Geniet van de kleine dingen, besef wat je bereikt hebt en wees trots op jezelf, ook al liep het allemaal niet zoals gewild. Wie het kleine niet eert… juist.
Hier word jij blij van deze maand: Een romantische date met kaarsjes en een helpende hand van een vriendin waarvan de vriendschap – helaas – een beetje verwaterd was. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Het droge gebied down there heeft eindelijk weer eens een leuter- eh... lichtpuntje gezien. Na die romantische date met kaarsjes heb jij de smaak weer helemaal te pakken! 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Jij hebt de smaak te pakken? Lees dan eens deze feitjes over seks. 

Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Jij hebt de zomer in je bol, en gelijk heb je! In de maand juni heb je – eindelijk – weer meer vrije tijd en daar maak je fijn gebruik van. ’s Ochtends ontbijt je in de ochtendzon en ’s avonds vertoef jij in je tuintje met een grote vuurkorf. Er komen meer vriendinnen over de vloer en de rode wijn wordt rijkelijk over de glazen verdeeld. Tip! Nu je toch tijd hebt, heb je ook tijd voor zaken waar je voorheen géén tijd voor had. Je ID-kaart verlengen, nieuwe paspoortfoto’s maken en een hoognodige knipbeurt bij de kapper. 
Hier word jij blij van deze maand: De warme zonnestralen op je bleke huidje en een onverwachte versgeperste jus overvol fruit. Je voelt je meteen kiplekker! 
Sekskiller of kamasutraknaller? Kamasutraknaller! For sure. Die zwoele zomeravonden zorgen voor een flinke libidoboost én buitenseks. Oelalá
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Hoe je het allerfijnst in jouw tuintje vertoeft? Zo
 
Stier (21 april – 20 mei) 
Eigenlijk loopt alles op rolletjes. Jouw contract is verlengd, jij en jouw lover vieren binnenkort jullie jubileum en die laatste lootjes voor je opdracht wegen eigenlijk helemaal niet zo zwaar als verwacht. Toch lukt het je niet om dat gestreste gevoel van je af te zetten. Loop je iets mis? Vergeet je niet iets? Doe je het wel goed? Probeer die gedachtes van je af te zetten door te accepteren dat je gewoon goed op schema loopt en op dit moment alles voor elkaar hebt. Daar mag je best trots op zijn hoor! You go girl
Hier word jij blij van deze maand: Het liedje Calm After The Storm, een spontaan uitstapje met vriendinnen en een dagje luieren to the max
Sekskiller of kamasutraknaller? Nope, het zit er deze maand even niet voor jou in. Je hebt gewoon ‘effe geen zin’ en bovendien heb je genoeg andere dingen aan je hoofd. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Probeer eens lekker te relaxen met kokosolie
 
Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Weegschaal opgelet! Jij krijgt binnenkort een bijzondere kans aangeboden. Probeer open te staan voor dingen buiten jouw comfortzone en wees openminded. Wij zeggen: grijp ‘m met beide handen want zo’n kans komt niet snel meer op jouw pad. 
Hier word jij blij van deze maand: De lange maar bovenal lichte avonden en een groot zomerfeest waar je naartoe gaat. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Mwah, jij zit ergens tussen de sekskiller en kamasutraknaller in. De regelmaat zit er zeker in, maar het experimenteren ontbreekt een beetje. Ook hierbij geldt: think out of your comfortzone! Schaf een seksspeeltje aan of houd een nog-nooit-eerder-vertoonde striptease. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Check dan hier de lekkerste vibo’s en dildo’s. 
 
Boogschutter (23 november – 21 december)
Een nieuw paar schoenen hier, een nieuw koffiezetapparaat daar… In de maand juni moet je wellicht heel eventjes aan de rem trekken. Je ziet jouw saldo langzaam naar beneden kelderen maar stoppen met jouw uitgeefgedrag? Ho maar! Wees voorzichtig en spaarzaam want voor je het weet kamp je met een financieel probleempje. Zul je zien dat je uitgerekend dán voor onverwachte kosten komt te staan. Bovendien staan er leuke uitjes op de planning die je liever niet wilt missen. 
Hier word jij blij van deze maand: Het wakker worden van vrolijk vogelgefluit, het nét op tijd binnen zijn voor een immense stortbui en een tijdschrift wat je in één ruk uitbladert. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Behalve dat jullie flink tekeer gaan tussen die lakens wordt ook de bank van je schoonmoeder flink op de proef gesteld. Maar pas op! Voor je het weet staat schoonmoeder met een zwaaiende theedoek en al in de deuropening. Oeps! 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Om de band met schoonmoeder nog staande te houden, kun je deze dingen beter niet zeggen. 
 
Waterman (21 januari – 19 februari)
Jij bent de twijfelkont zelve en twijfelt vooral de laatste tijd een tikkeltje meer dan normaal. Wil je doorgaan bij het bedrijf waar je werkt? Of ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Is vriendlief De Ware? Of is Tim van tegenover ook best leuk? Tja, twijfels zijn menselijk maar als je over bijna alles twijfelt is het misschien een tip om te overleggen met een goede vriendin. Zij kent jou door en door en kan jou het beste advies geven. Ook jouw ouders hebben altijd het beste met je voor dus vraag hen ook gerust om advies! Die twijfels worden na verloop van tijd stukje bij beetje minder. 
Hier word jij blij van deze maand: Een verrassing van je vriendin, een vers koekje bij de thee, de zomerse barbecue bij de buurtjes. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Ook over jouw bedprestaties heb jij (soms) twijfels. Zet die twijfels opzij en probeer gewoon te genieten. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Hier een lijstje om die twijfels over je vriend te beaten. 
 
Vissen (20 februari – 20 maart)
Jouw dipje van vorige maand is bijna verdwenen. Bíjna. Tja, je weet eigenlijk zelf ook niet waarom je even niet zo lekker in je vel zat. Geluk bij een ongeluk: je hebt even kunnen stilstaan bij de dingen die je hebt, nog wilt bereiken en juist niet meer wilt. Gelukkig heb je weer lekker kunnen lachen met vriendinnen, tonen jouw collega’s begrip en zijn ook jouw ouders überlief. Probeer in de maand juni zoveel mogelijk vitamine D binnen te krijgen, want het zonnetje in deze maand zal je goed doen! 
Hier word jij blij van deze maand: Zon, zee, strand. En dan vooral de rustgevende geluiden van de golven. Héérlijk. 
Sekskiller of kamasutraknaller? Omdat jullie seksleven een maandje op onthoud heeft gestaan, gaan jullie in juni een leuke tijd beleven tussen de lakens, graspollen en zandhopen. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Gewoon, om even de ballen uit je broek te lachen.   
 
Klopt jouw horoscoop voor aankomende maand denk je?