Lifestyle / Psyche & spiritualiteit
Psyche & spiritualiteit

Hi- ha- horoscoop: September

De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!
 
Ram (21 maart – 20 april)
De fleecetruien, wollen wintersokken en pomponmutsen heb jij al uit je kast geplukt. Jij als ware koukleum kan die dalende temperaturen nauwelijks aan en besluit voortaan elke avond op de bank voor de buis te verkeren met een grote mok thee en veel trash. Toegegeven: zo’n avond is heerlijk, maar voordat je in een winterdip belandt is het misschien slimmer (en ook veel leuker!) om vaker dingen te ondernemen. Skip eens die aan-huis-bezorgde-rijsttafel, maar rits je winterjas dicht en ga erop uit.  
Jouw ultieme geluksmoment: Jouw voeten – waar de ijspegels nog net niet aanhangen – die je eindelijk, blauwbekkend en wel, in je warme bedsokken mag hijsen om vervolgens je handen op te warmen aan een choco. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Het moge duidelijk zijn: jij bent een huismus en een gezelligheidsdier. Ook jouw slaapkamer moet een Zen-paradijsje zijn. Weten hoe? Wij vertellen je hoe je van jouw slaapvertrek een viersterrenkamer maakt. 
 
Stier (21 april – 20 mei) 
Kantje boord, Stier. Normaal gesproken ben jij van de voorbereiding en als het erop aankomt de rappe Harry, maar doordat je deze keer jouw to do’s te veel links liet liggen, was het allemaal erg stressig voor je. Laat dit een wijze les zijn en probeer voortaan je zaakjes weer voortijdig op orde te hebben. Is voor jezelf ook een stuk fijner, en past eigenlijk ook veel beter bij je, toch?
Jouw ultieme geluksmoment: De hulp (én een flinke bak ijs) die je krijgt aangeboden van een oude vriendin – die je al een ruime tijd niet meer gesproken hebt. Lief van haar! 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Even eerlijk: was jij de afgelopen tijd een Sara Schrokop of hield jij je keurig aan de ongeschreven kauwwetten? 
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni) 
Roekoe roekoe! Wat heb jij een topmaand achter de rug. Jij hebt optimaal genoten van je zomervakantie, en terecht. Vaak genoeg heb jij het zonnige strand bezocht, veel genoten van picknicks in het hoge gras en van straatbarbecues. Nu is het echter weer tijd om je zomerknop om te schakelen en weer back to de realiteit te komen. Wat die realiteit moge zijn? Nou, over twee weken staat de eerste belangrijke meeting weer in je agenda gekrabbeld, bijvoorbeeld.    
Jouw ultieme geluksmoment: De diepe en tegelijkertijd hilarische gesprekken die je met je vriendin voert, daar in dat hoge gras met een bel fruitwijn. Heerlijk om haar als vriendin te hebben!
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Natuurlijk mag het onderwerp ‘mannen’ niet ontbreken tijdens zo’n kletskwartier. Want wanneer vallen we niet, en wanneer vallen we wél als een blok voor de man
 
Kreeft (22 juni – 22 juli)
Probeer er deze maand een schepje bovenop te doen, Kreeft! Blader eens door je agenda. Staan er dingen in je planning die wellicht om een extra slimme aanpak vragen? Probeer dan niet alleen kritisch te zijn, maar ook kritisch naar jezelf te kijken. Stay in ieder geval focused en geloof in jezelf, want je kan het best! 
Jouw ultieme geluksmoment: Als al jouw ‘moetjes’ gedaan zijn en je onderuitgezakt op de bank je Netflix-verslaving kan voortzetten. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Gelukkig is daar: Henk, jouw hangoorkonijn. Met wie je jouw planning eens goed kan doornemen. Want ja, ook jij bent een licht geobsedeerde huisdierhoudster. En daar ben je trots op! 
 
Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Ola, Leeuw! We hebben jou twee kort maar krachtige dingen te melden. 1) probeer iets meer variatie in jouw ritmeriedeltje te gooien. Te denken aan een risotto in plaats van altijd weer die spaghetti of een filmpje in plaats van RTL Boulevard en 2) stop met twijfelen! Je bent namelijk hartstikke lekker bezig. Geloof iets meer in jezelf en probeer zelfverzekerd over te komen, dat is de truc! 
Jouw ultieme geluksmoment: Het zonnetje dat door de wolken breekt net op het moment dat jij een verse pastasalade aan het verorberen bent. Tijd om aan de buitentafel te schuiven en te genieten van de laatste zomerstralen!  
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Zeg eens, hoe hipster ben jij eigenlijk?
 
Maagd (24 augustus – 23 september)
Lieve Maagd, als we jou één ding mogen meegeven dan is dat het volgende: neem geen overhaaste beslissingen. Vooral bij (belangrijke) beslissingen die ook makkelijk volgende maand genomen kunnen worden. Slaap er een nachtje (of twee) over en bespreek het met een vriendin. Take your time! Een ezel stoot zich tenslotte geen twee keer aan dezelfde steen...
Jouw ultieme geluksmoment: Het opsnuiven van de geur van thuis na drie weken op vakantie te zijn geweest. Thuiskomen voelt zo fijn! Misschien is dat nog wel het leukste van op vakantie gaan.
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Hier moest je toch wel even smakelijk om lachen. Enehh... heb jij een dirty mind? 
 
Weegschaal (24 september – 23 oktober) 
Hell yeah! Je bent lekker op dreef, zit bomvol ideeën en bent zeer gemotiveerd. Houd dat vol want er staat een hoop nieuwigheid op je te wachten vanaf september. Met deze instelling vinden mensen het fijn om jou in hun buurt te hebben en ben jij een goede inspiratiebron voor ze. Compliment of niet? On top of the world, girl! You rock. 
Jouw ultieme geluksmoment: Het moment dat je jouw vriend betrapt op het nadoen van de geluidjes van jullie pup Moosje. Smelten als een raketje in de brandende zon. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Zo, zo, zó lief
 
Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Goh, wat een leuk idee heb jij, Schorpioen! Dat zou nog best weleens goed kunnen uitpakken. Neem voor nu alleen liever een stapje terug. Schrijf het idee op in een notitieblok, leg deze op je nachtkastje en kijk er over een week nog eens naar. Vind je het idee net zo leuk als een week geleden? Dan is het tijd om actie te ondernemen! Geloof in jezelf, want ergens weet jij ook: jij kan dit.
Jouw ultieme geluksmoment: Het vinden van iets superduper lekkers in de snoeplade, negerzoenen! Dit was precies waar jij trek in had en met Geer en Goor op de achtergrond kan jouw knusse tv-avond niet meer stuk. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Nog meer zin in chocolade? Probeer dan eens deze gezonde karamel-chocoladetaartjes. Smullen hoor! 
 
Boogschutter (23 november – 21 december)
Zeg eens, hoe gaat het met jouw liefdesleven? Wat ons betreft zit het wel snor met je Mr. lover lover, mits je deze maand iets spontaans voor hem in petto hebt. Waar je aan moet denken? Een gemarineerd biefstukje grillen op de plaat en hem verrassen met een romantisch diner of een paar pilsjes koud leggen en hem verrassen met een game-avond. Zowel de Warcraft- als Kamasutra-variant. 
Jouw ultieme geluksmoment: Wanneer je moeder spontaan langskomt om even je appartement schoon te maken, 'want je hebt het al zo druk'. Hoe lief is dat?!
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Terug van vakantie, is het tijd om die vakantiekilo's er weer af te trainen. En dan niet met een rondje hardlopen, nee jij gaat aan de krachttraining. Girlpower!
 
Steenbok (22 december – 20 januari)
Nadat je afgelopen maand kneiterhard hebt gewerkt, is het nu tijd voor iets meer rust, Steenbok. Pak die rust dan ook hè! Boek een lekker weekendje weg met je lover, of ga nog even lekker nazomeren met een vriendin in het zuiden van Europa. Je hebt het verdiend! Je wordt er een leuker mens van, bouwt mooie herinneringen op en voor het geld hoef je het ook niet te laten. Waarom moeten we je eigenlijk nog overtuigen?!
Jouw ultieme geluksmoment: Wanneer je dan éindelijk met die prosecco op het terras ergens in Rome zit en je beseft dat je collega's nu knetterhard zitten te werken om jouw gemis op te vangen. 
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Wanneer iemand voorkruipt in de rij, en je het dit keer niet laat zitten, maar voor jezelf opkomt. Bam!

Waterman (21 januari – 19 februari)
Zo Waterman, beetje oververhit? Of het nu je eigen schuld is of niet: je hebt de laatste tijd met iedereen een beetje fitties. Je beste vriendin heb je al dagen niet gesproken omdat je haar afsnauwt, je baas kan niks goed doen, je maakt constant ruzie met je vriend. Wat is er aan de hand? En ligt het echt altijd aan de ander? Probeer eens goed voor jezelf te bedenken wat er nu écht aan de hand is met je, want dit is voor niemand leuk en al helemaal niet voor jezelf.
Jouw ultieme geluksmoment: Goedmaakseks met je vriend. Do we need to say more?
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Soms vind je het lastig dat de tijd zo snel gaat en het tegenwoordig niet meer lang leven de lol is. Maar bekijk het ouder worden van de positieve kant!
 
Vissen (20 februari – 20 maart)
Helaas, de zomer is voorbij. En daar ben jij maar wat rauwig om, want jij zuigt het liefst al die vitamine D op als een spons. Een klein aftersummer-dipje zal jou dan ook niet bespaard blijven. Let op dat je hier niet in blijft hangen! Je bent gevoelig voor stemmingswisselingen en kunt emoties intens ervaren. Probeer altijd het positieve te zien en hier een balans in te vinden. Dat zal ook komende tijd weer op je priolijstje moeten staan, wil je komende maand goed doorkomen.
Jouw ultieme geluksmoment: Waar je soms wat neerslachtig kunt zijn, kun je natuurlijk ook intens blij zijn! Zoals wanneer je lover je verrast met een onverwachts etentje of bosje bloemen. Wát een lieverd!
Jouw Zinderende Ze.nl-momentje: Wie zegt dat de herfst niet leuk is? De herfst is prachtig, kijk hier maar!

Klopt jouw horoscoop voor aankomende maand denk je?