Unboxing: de Beautybox van januari

(Web)shops door Sabine
Een nieuwe maand dus een spiksplinternieuwe Beautybox! Het is nog steeds winter, dus we moeten vooral niet vergeten onze huid goed te verzorgen. We hebben deze maand weer heel wat fijne beautyproducten waarmee dat zeker gaat lukken! 
 
Hoewel we er niet echt meer op hadden gerekend komt er nu toch nog heel wat sneeuw uit de lucht vallen. De winter lijkt nog steeds niet voorbij te zijn en dat betekent dat we onze huid goed moeten verzorgen. En hoe kan dat nu beter dan met de Beautybox van januari? 
 
 
Yentl – Serum 
Het ruikt lekker én het verzorgt je huid, wat wil je nog meer? Dit serum van Yentl bevat pure arganolie en dat zorgt ervoor dat je huid van binnenuit wordt verzorgd en gevoed. Als kers op de taart bevat het serum ook nog eens meerdere anti-aging-ingrediënten. Wat wil je nog meer? 

Herbacin – Wuta kamille handcrème 
Als er iets vervelend en pijnlijk is zijn het wel scheurtjes in je vingers of rondom je nagels. Om dat te voorkomen zou je de Wuta kamille handcrème kunnen gebruiken. De crème ruikt een beetje naar een zalfje dat je oma zou gebruiken, maar o wat doet-ie zijn werk goed! Je handen worden lekker zacht van de crème en worden goed verzorgd. 
 

Greenland – Lipbalm
Aaargh! Winter betekent droge lippen. Je wilt natuurlijk niet rondlopen met kloven op je lippen of gescheurde mondhoeken, maar helaas ontkom je er bijna niet aan in de winter. Gelukkig is daar de lipbalm van Greenland. Je lippen worden superzacht en daarnaast is-ie ook nog eens puur natuur met ingrediënten als cacaoboter, jojoba-olie, shea butter en bijenwas. 


 
Dove – Wintercare Showergel 
Kun je met je nagel hele tekeningen op je huid maken omdat je huid ontzettend droog is? Gebruik dan de Dove Wintercare Showergel. Deze heerlijk ruikende douchegel droogt je huid niet uit zoals veel andere showergels dat wel doen, maar hydrateert 'm juist. Heerlijk om je mee in te zepen onder de douche! 
 

 
Beauty UK – Nailcare 
Voordat je je nagels van een mooi lakje voorziet, is het handig om eerst een base coat aan te brengen. Maar meestal heb je daar helemaal geen zin in omdat je dan zo lang moet wachten tot die base caot een keer droog is. Met de Nailcare van Beauty UK hoef je je daar niet meer druk om te maken. Deze base coat droogt namelijk supersnel. En dat overdrijven we niet. Binnen een paar seconden is de lak al droog. We like! 

 
Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen en je kunt 'm ook los kopen zolang de vooraad strekt!