Hoera! Beautybox heeft een zusje: Truly Yours!

Make-up door Redactie Ze.nl
Ken je Beautybox al, de doos vol mooie beautyproducten? En ben je fan? Dan hebben we goed nieuws: naast Beautybox is er nu ook de beautyabonnementsdienst Truly Yours. Dat betekent nog veel meer mooie producten voor beautyfanaten!
 
Iedere maand bespreken we op Ze.nl de Beautybox. Ook voor ons is het elke keer weer een verrassing wat erin zit, maar dat het steeds producten zijn waar je blij van wordt, is één ding wat zeker is. Toch is er altijd ruimte voor nog meer beauty. En daar komt Truly Yours kijken!
 
 
Beautybox
EEN Media, de uitgeverij van Ze, biedt verschillende online- en offlinediensten voor vrouwen. Denk aan Girlscene.nl en Ze.nl, maar ook de beautyabonnementsdienst Beautybox, waarbij abonnees sinds 2012 voor een fijne prijs iedere maand een doos vol mooie beautyspullen ontvangen. Op die manier kun je gemakkelijk kennismaken met mooie merken en hun (nieuwe) producten en bekijken of het iets voor je is. 
 
Truly Yours
Beautybox is een succesvolle abonnementsdienst, maar EEN Media staat altijd open voor meer. En dus gaat er op beautyvlak wat veranderen. Ze’s uitgeverij heeft namelijk een ander abonnementsmodel overgenomen: Truly Yours. En daar zijn we maar wat trots op! Met de overname van Truly Yours wordt de positie van Beautybox namelijk flink verstevigd op de beauty- en cosmeticamarkt, waarmee Beautybox in ons land marktleider is op het gebied van beautyabonnementen. 
 
Beautybox én Truly Yours?
Of Truly Yours zijn naam zal behouden of echt een onderdeel van Beautybox zal worden, is nog niet zeker, maar één ding staat vast: ontving je al de mooiste beautyproducten met de Beautybox, je beautybeleving zal met de komst van Truly Yours optimaal worden!