Bizar: Japanse vrouwen binden lint onder borsten om op mangapoppetje te lijken

De maatschappij door Rosanne

Dat Japanse vrouwen ver gaan voor hun uiterlijk is allang bekend. Maar dat ze nu zelfs touwtjes om hun boobies binden om op een stripfiguur te lijken? Dat vinden wij wel erg ver gaan. Toch is het de nieuwste rage in Japan

.

Borsten: wij vrouwen zijn er dol op, en over het algemeen het mannelijk geslacht ook. We doen er daarom alles aan om ze een fijn plekje te geven en om ze zo nu en dan mooi uit te laten komen. Het zijn onze pronkstukken en daar mogen we keitrots op zijn. Alleen het woord pronkstuk nemen de Japanners tegenwoordig wel héél errug letterlijk. Daar is het nu helemaal hot om een blauw lint onder je boobies te binden.


Hoe werkt de boobielift?

Het idee is vrij simpel, bind net als manga/anime poppetje Hestia Ribbon een blauw lint onder je borsten en aan je armen. Zodra je je armen optilt krijgt je voorgevel ook een lift. Zo komen je rondingen meer naar voren. Erg comfortabel lijkt het ons niet, naast het feit dat je je beste vriendinnen in het gezicht van een ander duwt. In your face! Aan de foto’s te zien werkt het in ieder geval wel. De vraag is of je het moet willen.

Japanse tekenfilm

Hestia Ribbon is de heldin van de show Is It Wrong To Pick Up Girls In A Dungeon, een Japanse tekenfilm een Japanse tekenfilm wat anime wordt genoemd. Wij zijn gewend dat tekenfilms voor kinderen zijn, maar dat is in Japan anders. Daar kijken volwassenen er ook naar en vaak zijn de shows niet eens voor kinderen geschikt dankzij veel seks en bloed.  Magische mangaborsten 

Vaak zie je dat animefans en fans van Japanse strips, ook wel manga genoemd, hun favoriete karakter nadoen. Ze verkleden zich dan als hun held of heldin, dit heet Cosplay. Het is ook geen wonder dat Hestia’s outfit daar aanslaat. Maar nu is het dus ook overgenomen door niet-fans, omdat het op magische mangawijze je borsten vergroot.

Wij houden het toch liever bij onze ouderwetse push-up beha. Hier in het filmpje van DailyMail kun je zien hoe hestia’s boobielifter werkt. Tip: zet het geluid uit, want het Japanse stemmetje zorgt ervoor dat je een kussen over je hoofd wilt trekken.


Wat vind jij van de blauwe boobielifter?