Nieuwe trend in Japan: het donuthoofd

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Vergeet tattoos en piercings want in Japan hebben ze een hele nieuwe vorm van lichaamsversiering! Het is nu dé trend: het donuthoofd. Japanners willen massaal een donut op hun hoofd.

 
Deze extreme look krijg je door een zoutoplossing onderhuids te laten injecteren in je gezicht, zodat er bulten op je voorhoofd ontstaan, zo meldt DailyMail. Die bulten worden vervolgens in het midden ingedrukt met de duim, zodat er een donutlook ontstaat. 

De Japanners hangen twee uur aan een infuus met de zoutoplossing om de donut op hun gezicht te krijgen. Het is geen permanent relsultaat want de donut blijft 24 uur op het gezicht staan, daarna neemt je gezicht weer haar normale vorm aan. Ideaal als je die avond een feestje hebt dus..!  Heel aantrekkelijk ziet het er niet uit, dus we kopen maar dat het hier geen trend wordt. En erg goed voor je gezondheid lijkt het ook niet.

Als je een sterke maag hebt kun je hieronder bekijken hoe de donutlook gemaakt wordt. Maar nogmaals, let op: niet voor zwakke magen...

fout in embed: media provider niet ondersteund

Wat vind jij van het donuthoofd?
Foto's: YouTube