Fashion
Fashion

Ze test: Drs. Hans Schreuder scar treatment cream

Het is je vast weleens overkomen: kijk je even de andere kant op, gooit je nichtje een stoeptegel op haar hoofd. Pats, boem en huilen maar. Ja en van zulke ongelukjes krijg je littekens. Gelukkig hebben wij daar nu dé tip tegen.

Of je nu een onhandige koter in de buurt hebt, of zelf een operatie bent ondergaan, de litteken crème van Drs. Hans Schreuder biedt uitkomst. Littekens worden namelijk snel zichtbaar verminderd dankzij sojaextract en andere voedingsstoffen. Soja egaliseert de kleur en textuur van de huid. Ook bevat het natuurlijk vitamine E, natuurlijk melkzuur en natuurlijk rijst- en kamille-extract. Deze samenstelling vermindert littekens, voedt de huid en werkt vochtregulerend. Vanwege de herstellende eigenschappen is de natuurlijke litteken crème van Drs. Hans Schreuder ook geschikt als regenererende dagcrème (anti-aging). Ook vermindert scar treatment cream puistjes, rimpels en andere oneffenheden.


De test
Rosanne probeerde de crème al eerder uit toen de Beauty Box net uit was. Je zag toen al gelijk resultaat. Sinds dien gebruikt ze het al anderhalve week twee keer per dag en het resultaat mag er wezen. De huid van het litteken voelt 'levendiger' en je ziet de textuur veranderen. Het voelt een stuk fijner en is veel minder zichtbaar dan eerst.  Niet alleen smeerde ze het op haar litteken, maar ook op haar puistjes. De huid ging er veel beter en gezonder uitzien. Haar pukkels genazen een stuk sneller en de kleine littekentjes van acne na een verloren strijd werden ook een stuk minder zichtbaar. Eigenlijk belooft de crème na zes weken pas resultaat. Nu is Rosanne’s litteken redelijk nieuw en klein, misschien dat ‘ie daarom zo goed reageert op de crème. Dus we blijven smeren en hopen dat er straks bijna niks meer zit! Wij zijn daarom ontzettend fan van deze zalf.

Hieronder kun je de drie foto’s zien, voor de zalf – na de zalf en anderhalve week later. Ps. Je kunt wel zien dat Rosanne's arm in de zon is geweest ;). 


Huidproblemen
Drs. Hans Schreuder ontwikkelt zelf zijn producten en heeft een sterke eigen visie. Je huid is volgens hem het visitekaartje van je gezondheid. Die moet dus goed verzorgd worden. Daarnaast is hij erg voorstander van gezond eten, je bewust zijn van voldoende beweging. De tijd nemen voor rust en ontspanning. Pas dan kan schoonheid tot uiting komen. Maar de dokter heeft niet alleen scar treatment zalf in zijn assortiment.
  • De HPO–refreshing cream vermindert het gevoel van vermoeide benen, HPO–morning cream stimuleert de stofwisseling van uw huid.
  • HPO-night cream zorgt ervoor dat uw huid verfrist en weer lekker soepel aanvoelt en helpt tegen veroudering.
  • HPO–cleansing cream zuivert de huid en verwijdert make-up en onzuiverheden.
  •  HPO-body cream is pure verwennerij voor de droge en schilferige huid.
Voor elk huidprobleem is er wel een oplossing en daar worden we blij van.

Wanneer ga jij jezelf verwennen met de crèmes van Drs. Hans Schreuder?