Unboxing: de Beautybox van juni

Lichaam door Redactie Ze.nl
Nieuwe maand, nieuwe ronde, nieuwe kansen en dat betekent: een nieuwe Beautybox. Bij het zien van het kleine, zwarte doosje begint het al te kriebelen. Waarmee worden we nu weer verrast? Open up, open up. Tijd voor de unboxing!

Vanaf het moment dat de Beautybox van mei op de deurmat plofte zaten we alweer in spanning: wat zal de Beautybox van juni ons brengen? Deze maand staat de Beautybox in het teken van de zomer en alle beauty items die je nodig hebt om de zomer te overleven. De Beautybox pakt uit, dus wij ook!

De Beautybox zit weer tot aan de nok gevuld met allerlei heerlijke producten. Hier begin je toch spontaan van te kwijlen?

NO-AD - Hawaiian Oil factor 10 - 250 ml €10,99

Geen geplak. De hoogwaardige filters van NO-AD beschermen zowel tegen UVA- als UVB-straling en trekken vliegensvlug in. De factor 10 Hawaiian Oil in handige spray flacon bevat verzorgende kokosolie, vitamine E en cacaoboter en ruikt heerlijk tropisch. 

Drs. Hans Schreuder - HPO Morning Cream - 100 ml €44,95

Melkzuur en vitamine E zijn de basis van deze dagcrème. Verlepte huidjes worden opgepimpt. Het vitaliseert voedt, verzorgt de huid en zit vol antioxidanten. De natuurlijke HPO-morning cream beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en verzacht haar. Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. 

Beuaty UK - Brush & Blush Rustic Peach fullsize - €5,95

Een lekkere, gezonde blos hoort nou eenmaal bij de zomer. Beauty UK heeft
mooie perzikkleur vermengd met een vleugje brons. Een echte zomer-musthave!

IDC Institute - Aloë Vera Handcream - 75 ml €4,95

Wat kun je beter op je huid smeren na een dagje in de zon dan Aloë Vera? Precies. Het kalmeert de huid na lange blootstelling aan de zon en geeft een heerlijk verkoelend effect. Een perfecte handcrème voor in de zomer dus. 

Himalaya Herbals - Sparkly White Herbal tandpasta - fullsize €3,99

Himalaya tandpasta verwijdert binnen twee weken vlekken van je tanden door de kruidenformule waaruit het bestaat. De kruidenformule is gebaseerd op planten-enzymtechnologie gemaakt van papaja en ananas. Zo heb je binnen no time weer een mooie glimlach. 

Abonnement

Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Heb jij je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen en je kunt 'm ook los kopen zolang de voorraad strekt!