De grootste piemel ter wereld? Die zie je hier!

Lichaam door Anniek
Dacht je het allemaal te hebben gezien (of gedaan), komt dit ineens langs! De 52-jarige Roberto Esquivel Cabrera heeft 's wereld grootste piemel. En dat kan soms best lastig zijn. Benieuwd hoe hij ermee omgaat? Check het hier!
 
Het kroonjuweel van de Mexicaanse man is 48 centimeter lang, dezelfde lengte als een paardenpiemel. Verder heeft hij een omtrek van 25 centimeter, te vergelijken met een honkbalknuppel. Even wat feitjes: de gemiddelde lengte van een penis in slappe toestand is tussen de 7 en 12 centimeter, met een omtrek van 9,31 centimeter. Maar dacht je dat de Mexicaan blij is om groot geschapen te zijn? Dan heb je het mis! Cabrera vindt zijn penis, die tot ver onder zijn knie reikt, eerder een vloek dan een zegen. "Ik kan niet werken, ik heb geen vriendin. Ik kan helemaal niets", aldus de ongelukkige man. 
 
 
?Erkenning?
Nu probeert hij erkenning te krijgen door een plaatsje in het Guinness Book of World Records te veroveren. Of dit gaat gebeuren is nog maar de vraag, want er is in het recordboek geen speciale categorie waar Cabrera in zou vallen. Een PR manager liet weten te onderzoeken hoe ze dit record kunnen opmeten. De lengte van wat eerst de langste penis ter wereld was, is 34 centimeter in stijve toestand en staat op naam van de Amerikaan Johan Falcon. Hij werd zelfs een keer aangehouden op het vliegveld omdat officials dachten dat hij een bom in zijn broek had verstopt.
 
CT-scan?
Om te bewijzen dat hij toch echt de langste piemel heeft, onderging Cabrera een CT-scan. Volgens doktoren van de medische faciliteit in Saltillo, Mexico, spreekt hij de waarheid over zijn enorme geslacht. Medische experts gaven aan dat Cabrera wellicht een operatie kan ondergaan om de grootte van zijn piemel te reduceren, maar het is nog onbekend of hij dit ook echt zal doen. 
 
Ben je benieuwd hoe het er uitziet? Klik dan hier voor foto's.