Lifestyle / Sport & gezondheid
Sport & gezondheid

Unboxing: Healthbox van september

De maand september is alweer in volle gang en dat betekent voor de meesten dat de vakantie weer voorbij is, maar het betekent ook een gloednieuwe Healthbox! Whoop whoop! En ook deze maand zitten er weer allerlei heerlijke dingen in!

Pakketjes, we houden ervan. Het brengt het beetje het gevoel naar boven dat we ook altijd hadden wanneer we als ukkie onze verjaardagscadeautjes mochten uitpakken. In de healthbox van deze maand zitten weer allerlei leuke hebbedingetjes waar wij erg blij van worden.Weleda - Granaatappel grenade €20,99
We trappen deze maand af met deze heerlijke verstevigende dagcrème. Deze crème zorgt ervoor dat je huid een frisse en gezonde uitstraling krijgt. Bovendien zorgt hij er ook voor dat je huid steviger en gladder aanvoelt.

 
Body & Fitshop - Shake & smoothie mix: cacao, cashew & flax €4,99
Deze mix is supermakkelijk te gebruiken! Voor als je niet moeilijk wilt doen, maar wel even iets gezonds binnen wilt krijgen! Je kunt ‘m eigenlijk overal bij eten. Door een smoothie of gewoon simpel bij de yoghurt.
 
 
Greenday - Broccoli chips €3,99
Vaak wanneer je ’s avonds lekker op de bank hangt, heb je zin in iets hartigs. Het liefst iets wat ook lekker kraakt. Chips is alleen niet de meest gezonde keuze. Of kan het wel? Jawel hoor! Met deze gezonde chips zit je helemaal goed! De broccolichips bevat 97% pure groentes. Ideaal! 

 
Body & Fitshop - Pure quinoa €3,90
Quinoa, we hebben er al veel over gehoord. Logisch ook want het is supergezond, voedzaam en ook nog eens lekker! Vergeet voor het eten trouwens niet om de quinoa goed te wassen. De korrels bevatten nog een laagje van de plant wat voor een bittere smaak kan zorgen. 
 
 
Orthica - Softi multi energie €15,20
De zomer lijkt helaas weer voorbij te zijn en dat betekent dat we weer extra aan onze weerstand moeten denken. Gelukkig hoeft dat helemaal niet moeilijk te zijn met deze multi energie! 

Orthica - Vitamine D-10  €14,95 
Niemand zit natuurlijk te wachten op slappe botten en slechte tanden. Dus ons lichaam moet wel voldoende Vitamine D binnenkrijgen. Door de zon vang je Vitamine D op, maar je kunt je voorraadje ook spekken door elke dag een Vitamine D-10 tablet te nemen. 


Abonnement 
Wil jij een ander of jezelf verrassen met een Healthbox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Healthbox kun je je aanmelden voor een abonnement. Ook handig om te weten: je zit nergens aan vast, je kunt de box gewoon opzeggen wanneer je wilt.