Maak kennis met de thigh brow

Lichaam door Anniek
We hadden al de thigh gap, de sleutelbeen challenge en de hotdog legs. Elk jaar komt er wel een nieuwe trend bij, want de wereld is gek op rare hypes. Ook dit jaar zijn we weer een bizarre beautytrend rijker: de thigh brow. 
 
Van Beyoncé tot Kylie Jenner en van Nicki Minaj tot Rihanna: de thigh brow is hot. En het is waarschijnlijk niet wat je denkt. Het is namelijk geen harige wenkbrauw voor je poes, maar de plooi bij je heupen die ontstaat als je bijvoorbeeld door je hurken gaat. Hoe iemand deze nieuwe hype heeft verzonnen is ons ook een raadsel...
 
 
Trend
Het goede nieuws is dat deze trend voor (bijna) iedereen is, want rimpels creëren is niet alleen weggelegd voor wat vollere vrouwen. Bovendien is het een stuk ongevaarlijker dan de andere trends en challenges waar we vorig jaar mee te maken kregen. Neem bijvoorbeeld de thigh gap challenge, waarbij vrouwen zich massaal uithongerden om de begeerde spleet tussen hun dijen te krijgen. 
 
Een ander voorbeeld is de sleutelbeen challenge, waarbij vrouwen proberen een grote hoeveelheid muntjes te balanceren op hun sleutelbeen. Hoe meer muntjes je kwijt kunt, hoe 'dunner' je bent. Niet geheel ongevaarlijk, want veel vrouwen deden er alles aan om zo slank mogelijk te worden. De thigh brow is in dat opzicht nog vrij onschuldig, al is het natuurlijk onzin om je waarde te meten aan de hand van een hype.  
 
Wat vind jij van de thigh brow?