Bummer: kleine mannen hebben minder bedpartners

Intiem door Sabine

Het is algemeen bekend dat mannen niet vies zijn van een potje seks. Wij vrouwen trouwens ook niet, maar wij hoeven ons geen zorgen te maken over onze lengte. Mannen daarentegen wel. Tenminste, als we dit onderzoek mogen geloven…

Size doesn’t matter, hoe vaak hebben we deze uitspraak voorbij horen komen? En nee, hoe groot het ding is dat tussen zijn benen bungelt maakt vaak niets uit. Als-ie maar weet hoe hij ‘m moet gebruiken, toch? Helaas is er wel een andere grootte die een belangrijke factor speelt binnen het seksleven van de man, namelijk hoe lang hij is.



Uit onderzoek is gebleken dat mannen die klein zijn gemiddeld minder bedpartners hebben dan mannen die lang zijn. Voor dit onderzoek werden 60.000 heteroseksuele mannen en vrouwen naar hun lengte, gewicht en aantal bedpartners gevraagd. Hieruit bleek dat zowel mannen als vrouwen tussen de 30 en 44 jaar gemiddeld met 8 partners het bed hebben gedeeld. Alleen voor de kleine mannen hebben de onderzoekers wat minder leuk nieuws. Het bleek namelijk dat zij minder sekspartners hebben dan mannen met een gemiddelde of bovengemiddelde lengte. De kleine mannen zaten op een gemiddelde van 5 bedpartners.

Maar niet alleen de lengte van de man zegt iets over het aantal dames met wie hij het bed heeft gedeeld, ook zijn gewicht speelt een factor. Mannen met ondergewicht deelden gemiddeld ook met minder dames het bed. Heren met wat overgewicht daarentegen hebben meestal net zoveel bedpartners gehad als mannen met een normaal gewicht. Ook voor vrouwen met ondergewicht geldt dat zij met minder mannen de koffer in zijn gedoken.  



Nog weer even terug naar de kleine mannen: dat ze minder bedpartners hebben, betekent natuurlijk niet dat ze minder goed presteren!

Naar welke man gaat jouw voorkeur uit? Een kleine of een lange man?