Druk leven? Denk aan je vitamientjes!

Sport & gezondheid door Anniek
's Ochtends slaap je liever vijf minuten extra dan dat je een boterhammetje smeert. En tussen de middag heb je een meeting, dus die lunch sla je ook maar even over. Allemaal leuk en aardig, maar denk je wel aan je vitamines?
 
Zeker nu het weer buiten begint te lijken op dat van Siberië, heeft je lichaam dringende behoefte aan een bom van vitamines. Maar ja, wie heeft er tegenwoordig nou nog tijd voor een uitgebreid ontbijt, een gezonde lunch en een voedzaam avondmaal? De meeste mensen grissen 's ochtends een banaan uit de fruitschaal, eten een cracker als lunch en proppen 's avonds een magnetronmaaltijd naar binnen. Eh ja, dat is dus niet zo gezond.
 
 
Multivitamine
Denk jij nu 'dat ben ik, ik heb hulp nodig!' Dan heb je geluk, want Orthica Multivitamine is hier om je te redden. Deze multivitamines van Orthica, ook wel multi's genoemd, zijn mineralensupplementen voor jong en oud, man en vrouw, gezond en ongezond. De multi's zitten tjokvol voedingsstoffen die je extra energie geven en je weerstand verbeteren. Kun je 's ochtends ontbijten én een rondje met de hond lopen. #Winning!
 
De multi's helpen je ook met opstaan, iets dat moeilijker wordt naarmate het later licht wordt. Dan kun je dus eindelijk stoppen met het verspillen van plakband, want je ogen blijven uit zichzelf open. Bovendien ben je alerter en doet het jaarlijkse griepvirus je geen hol. Terwijl half Nederland gestrekt op bed ligt, zit jij lekker te tikken op kantoor. Wat wil je nog meer?
 
Krijg jij genoeg vitamines binnen?