Wow! Deze man wil een papegaai zijn

De maatschappij door Anniek
Sommige mensen willen brandweerman zijn, anderen staan liever voor de klas of voor de camera. En dan heb je nog mensen met... aparte wensen. Zo ook Ted Richards, die een papegaai wil zijn. Jup. Een papegaai. Gewoon, omdat het kan.
 
De 56-jarige Engelsman heeft een 'lichte' obsessie met, je raadt het al, papegaaien. Hij heeft thuis vier papegaaien en wil zoveel mogelijk op ze lijken. Hoe dan, vraag je je nu waarschijnlijk af? Heel simpel. Ted heeft 110 tatoeages (waaronder op zijn oogballen) die van zijn huid een kleurrijk geheel maken, 50 piercings en een gespleten tong. En oh ja, hij heeft zijn oren eraf laten halen.
 
 
Papegaaiensnavel
Hoewel Ted vroeger wel werd gepest om zijn oren, zegt hij dat het niet de reden was waarom hij ze heeft laten weghalen. "Ik wil gewoon zoveel mogelijk op een papegaai lijken", aldus Ted. Nu hij dus oorvrij is, zou je denken dat het wel goed is. Maar gek is blijkbaar niet gek genoeg, want de man wil zijn neus om laten toveren in een snavel. Jup, je leest het goed. Hij wil een papegaaiensnavel. 
 
Ted besteedt het grootste gedeelte van zijn tijd aan het opzoeken van nieuwe procedures waardoor hij nog meer op een papegaai kan lijken. Hij heeft een vriendin, Suzannah, die ook niet vies is van tatoeages en piercings. Het enige probleem dat Ted ondervindt nu hij geen oren meer heeft, is dat zijn bril niet meer wil blijven zitten. Maar geen probleem, want hij heeft gewoon twee metalen pinnen aan de zijkanten van zijn hoofd laten 'monteren'. Tja, hij wordt er wel vindingrijk van... Wil je zien hoe Ted er nu uitziet? Klik dan hier
 
Ken jij iemand die zo'n bizarre wens heeft?