Na zoveel tijd wordt seks met je partner saai

Intiem door Anniek
Je denkt misschien dat seks met je lover altijd leuk zal zijn. Dat jullie de rest van jullie leven elke dag twee keer vrijen en er plezier van zullen hebben. Maar niets is minder waar! Na zoveel tijd wordt de seks namelijk saai...
 
Jullie later oud en seksloos op de bank? Echt niet! Nu jullie jong zijn wippen jullie er vrolijk op los, dat zal toch nooit veranderen? We hebben slecht nieuws: er is een hele grote kans dat de seksdrive al opdroogt voordat jullie oud en verschrompeld zijn. Ja, we weten het: dramatisch. Maar na hoelang is de seks dan niet meer leuk?
 
 
Depressie
Uit onderzoek blijkt dat het seksleven van de meeste stellen in een depressie raakt na slechts 12 maanden! Dat betekent dat je dus maar een jaartje écht kan genieten van seks met je partner voordat je lauwtjes reageert als hij het voorstelt. Seks met hem na die 12 maanden? Been there, done that. Tijd voor iets nieuws?
 
Oké, denk je nu misschien. Maar hoe zit het dan als je kinderen hebt gekregen? Dan is het begrijpelijk dat de seksdrive wat minder is, toch? Uit het onderzoek bleek dat het krijgen van kinderen geen effect had op de kwaliteit van een seksleven. Nee, als we kijken naar wat de echte oorzaak is dat koppels niet meer genieten van een goede vrijpartij, komen we uit bij ruzie. Ruzies zijn de nummer één reden dat mensen minder seks hebben. Het hele idee van break-up seks en goedmaakseks telt hier overduidelijk niet mee.

Dus je weet wat je te doen staat als je nog geen jaar samen bent met je lover: grijp hem bij zijn lurven en seks er lustig op los. Nu kan het tenslotte nog.
 
Denk je dat jij ooit verveeld raakt van seks met je vriend?