Seks & relaties / Seks
Seks

Zo bereid je een triootje voor

Misschien fantaseren jij en je vriend al een tijdje over een triootje. En hoewel je zoiets wellicht spontaan wilt doen omdat je anders te zenuwachtig bent, is het toch het beste om het wel voor te bereiden. Zo kun je dat het beste doen! 

In films zie je een drietal mensen elkaar zo bespringen alsof er helemaal geen overleg aan vooraf is gegaan. Vaak zie je dan ook in diezelfde film dat het stel toch niet helemaal blij was met hoe het is gegaan. Je doet er dus goed aan om het toch te plannen. Hoe je het doet? Wij hebben een simpel stappenplan voor je samengesteld!

Stap 1: the talk
Zodra een triootje ter sprake is gekomen en jij en je lover er allebei wel voorin zijn, is het belangrijk dat je er eerst met z’n tweeën over praat. In films die je vaak dat de derde sekspartner een vrouw is, en waarschijnlijk gaat je vriend er vanuit dat jij dat prima vindt. Maar wat nu als jij graag met een extra man van bil gaat? Zorg ervoor dat jullie open communiceren over een eventueel triootje zodat jullie geen van beide verkeerde verwachtingen hebben.  

 Stap 2: zoek een derde sekspartner
Zodra jullie wensen duidelijk zijn, kan de zoektocht naar een derde persoon beginnen. Zorg ervoor dat jullie degene allebei zien zitten en dat een van jullie niet instemt omdat de ander diegene zo leuk vindt. Cruciaal: de derde moet een onbekende zijn! Je hoeft diegene daarna nooit meer te zien en zo kan er ook geen jaloezie ontstaan wanneer jullie de persoon in kwestie weer eens tegenkomen bij het zoveelste feestje.  

Stap 3: gesprek met z’n allen
Wanneer de derde is gevonden, is het belangrijk om niet meteen met z’n drieën in de kroonluchters te gaan hangen, maar om eerst even met z’n allen om de tafel gaan zitten. Het is goed om degene met wie je iets ongelooflijks intiems gaat doen met je vriend een beetje te leren kennen. Je wilt immers wel dat het klikt.  

Stap 4: zorg dat je op een lijn zit
Tijdens het gesprek met de derde partner is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken met de derde persoon. Wil je bijvoorbeeld niet dat er gezoend wordt? Maak dat dan duidelijk. Ook kun je afspraken maken over het eventuele contact na de vrijpartij. Maak duidelijk wat je van hem of haar verwacht.

Stap 5: plannen
Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent, dus grijp de agenda’s en plan wanneer jullie met z’n allen tussen de lakens wilt stoeien. Het zou je op z’n zachts gezegd overvallen als persoon numero drie opeens in een sexy pakje op de stoep zou staan. Gewoon plannen zodat je je mentaal en lichamelijk kunt voorbereiden.   

Stap 6: bescherming
We denken niet dat we hier heel uitgebreid op in moeten gaan. Gewoon beschermen om z’n handel! Note: zorg voor een voorraadje condooms. Als-ie er bij jou ingaat en dan bij haar lijkt ons dat op z’n zachts gezegd niet zo fris.

 

 Stap 7: drank
Waarschijnlijk ben je best wel een beetje gespannen wanneer je op het punt staat je lover met een ander te delen. Zorg daarom voor een drankje zodat je een beetje los kunt komen. We raden je wel aan om niet een hele fles Chardonnay achterover te slaan. Je wilt wel nuchter zijn wanneer jullie beziggaan en niet boven de toiletpot hangen.

Stap 8: erachter staan
Ook al staan jullie al in je nakie voor elkaar, als je toch niet meer zo zeker bent van je keus en je het eigenlijk niet meer ziet zitten, moet je dat zeggen. Het is belangrijk dat je er 100 procent achterstaat.
Misschien baalt je vriend er een beetje van en is de derde persoon een ietwat teleurgesteld, maar als je er niet achter staat moet je het gewoon niet doen. Basta!  

Stap 9: geniet
En dan komen we nu aan bij de laatste stap. Een heel belangrijke zelfs: geniet! Als je alles goed heb doordacht en voorbereidt, rest je niets anders dan ervan te genieten!

Sta jij open voor een trio?