Dingen waar vrouwen heel blij van worden in de ochtend

Psyche & spiritualiteit door Anniek

Ochtenden zijn voor iedereen een beetje moeilijk. De wekker gaat en met veel gezucht en gesteun sleep je jezelf uit bed. Toch kun je het jezelf een beetje leuker maken. Namelijk met deze dingen, waar wij vrouwen erg blij van worden!
 
Oh, als we onze dagen toch eens om elf uur konden beginnen. Dat zou ideaal zijn! Maar helaas is dat niet (altijd) mogelijk en daarom geven we jullie graag wat tips om jullie ochtenden wat beter te maken. Met de volgende dingen, waar wij vrouwen errug van houden, wordt het allemaal een beetje leuker.
 
Bron
 
1. Koffie, koffie en nog eens koffie. Cafeïne helpt je om goed wakker te worden en een vliegende start van je dag te maken. Bovendien is het heerlijk om tijdens het ontbijt een momentje voor jezelf te nemen voordat je de dag begint. Met een dampende kop koffie zit je helemaal goed.
 
2. De perfecte outfit. Oh, wat een zaligheid als je 's ochtends in één keer de juiste outfit aantrekt. Geen haast of twijfel of dit het wel is: jij bent meteen klaar voor de dag. 
 
3. Warm douchen. Of koud douchen, als je daar meer van bent. Maar douchen in de ochtend is iets waar we altijd blij van worden. Lekker wakker worden en de laatste restanten slaap van je afspoelen door even (lees: 20 minuten) onder de douche te staan kan een hoop doen voor je.
 
4. Goede muziek. Of het nou de radio is of je eigen playlist, met muziek kun je nooit verkeerd gaan. Zo'n lekker deuntje in de ochtend terwijl je je klaarmaakt voor de dag montert je helemaal op.
 
Bron
 
5. Een lief berichtje van iemand. Of sowieso een goed bericht. Als je 's ochtends positief nieuws krijgt, start je je dag veel beter dan normaal.
 
6. Seks. Klaarkomen zorgt voor endorfine. Endorfine zorgt voor een fijn gevoel. Do we need to say more?
 
7. Zon. Natuurlijk licht in de ochtend helpt je om beter en sneller wakker te worden en doet wonderen voor dat ochtendhumeur. Daarom verkiezen veel mensen de zomer boven de winter. Een zonnetje aan het begin van je dag zorgt voor een brede lach.
 
8. Geen vertragingen met de trein. Of alle stoplichten op groen als je met de auto gaat. Wat heerlijk als je in één keer door kunt rijden naar kantoor.
 
9. Een lekker ontbijtje. Of ontbijt op bed, daar zeggen we ook geen nee tegen.
 
Bron
 
10. Een lekkere man naast je. Of het nou je vriend is of een hunk van een onenightstand: een man naast je is heerlijk. Je kunt er nog even lekker mee knuffelen en als je hem lief aankijkt, wil hij misschien wel dat ontbijtje op bed voor je maken. Inclusief happy ending...
 
11. Nieuwe sokken. Ze zijn zo lekker zacht!
 
12. Als je haar nog goed zit na een nacht woelen in bed. Yes, dat scheelt ook weer tijd en je voelt je als een supermodel!
 
Waar word jij 's ochtends heel blij van?